featured

5 milyon dolar yatırım alan 1World Online’ın ICO başvuruları 16 kasımda sona eriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain teknolojisi ve izleyici katılımı için teşvikler ile çevrimiçi medyada devrim yaratan ve ön satış sürecinde 5 milyon dolar yatırım alan 1World Online’ın ICO başvuruları 16 kasımda sona eriyor. 16 kasım tarihine kadar ICO’ya katılmış olan yatırımcılar 26 kasım tarihine kadar yatırım yapabiliyor olacaklar. 

Silikon Vadisi çıkışlı, tüketici istihbarat platformu geliştiren proje, kullanıcıların gelirini ve okuyucu katılımını arttırmak üzere geliştirilmiş. 1World Online’ın etkileşimli platformu, yayıncıların ve markaların, içerik bağlamında Anketler, Sınavlar, Tartışmalar, Promote, İncelemeler ve İnteraktif Haritalar gibi etkileşim ve katılım araçlarıyla tüketicilerin seslerini duymalarını sağlıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Yönetim Kurulu’na her biri alanlarında uzman 4 yeni isimi ekleyen proje, toplamda 28 danışmanla birlikte çalışıyor.

 

Günümüzde 2000’den fazla site, yayıncı platformumuzu kullanıyor ve her ay 1,5 milyondan fazla kişi katılıyor.

Hem yayıncılar hem de markalar için etkileşim ve para kazanma araçları sunan proje, 1WO token ile izleyicilere yönelik teşvikleri artırmayı ve yeni gelirleri etkinleştirmeyi hedefliyor.

 

1WO, ICO derecelendirmesi tarafından ”Düşük Risk / Yüksek Değer” olarak derecelendirmiş ve ICO Bank tarafından 5 üzerinden 4.3 puan almıştır.

1World Online, yatırım miktarına bağlı olarak, Stratejik yatırımcıları önemli bir bonus programı ile teşvik ediyor. Genel kayıt 16 kasımda sona eriyor ancak 26 kasım tarihine kadar yatırımlar kabul edilmeye devam edecek.

ICO için tasarlanan 1WO tokenleri kripto para borsalarında işlem görmeye başladığı dönemde adlandırılacaklar.

1World Online:

Blockchain ve Token Ekonomisi, 21.Yüzyıl Dijital Medyasının geleceğidir. Autonomous NEXT (ekli) ve Gartner gibi pek çok rapor bu eğilimi destekliyor. ICO 1WO belirteçlerinin Borsalarda işlem görmeyi planladıktan sonra; ICO’nun tamamlanması üzerine onlara isim koyacağız. 1World, dünyanın en iyi Bitcoin ekosistem şirketlerinden biriyle büyük bir ortaklık duyurmak üzeredir.

 

Çözüm Ortakları

ICO katılımı için detaylar:

1World Online ICO’ya son kayıt tarihi 19 Kasım

Minimum yatırım tutarı: 110$ = 100 1WO Token

ICO detayları ve katılım için web adresi:  ico.1worldonline.com/

1World Online web site: 1worldonline.com/

1WO Token’ı nasıl alabileceğinizi buradan inceleyebilirsiniz.

Facebook: @1worldonlineinc

Twitter: @1world_online

Telegram: oneworldonlineico


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin