16 Mart Polkadot ve XRP fiyat analizi
16 Mart Polkadot ve XRP fiyat analizi

5 Ekim Litecoin (LTC) ve Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yükselen kanal içerisinde hareketlni sürdüren Litecoin son zamanlarda bir direnç seviyesini geri kazandı. Stellar Lumens ise ağır satış baskısıyla karşı karşıya kaldı ve bir düşüş yaşadı.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

5 Ekim Litecoin fiyat grafiği
5 Ekim Litecoin fiyat grafiği

Litecoin, sarı ile gösterilen yükselen kanal içinde hareket ediyor. Fiyat kanalın alt veya üst trend çizgisine yaklaştıkça yatırımcılar için alış ve satış fırsatları doğabilir.

LTC, kısa süre önce 45,7 dolar seviyesini görmüştü ve desteklemek için görünümünü değiştirmiş gibi görünüyor. Bu, LTC’nin önümüzdeki günlerde 50 dolarlık direnci test edebileceği gerçeğini karşımıza çıkarıyor.

Kanal içindeki hareket, Aroon Göstergesinin vurguladığı gibi tekdüze yukarı doğru değil. Ancak LTC son birkaç haftadır yükseliş eğilimi gösteriyor.

Fiyat kanal dışında art arda işlem seanslarını kapatırsa bir dalgalanma veya düşüş olasılığı da söz konusu olabilir.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

5 Ekim Stellar Lumens fiyat grafiği
5 Ekim Stellar Lumens fiyat grafiği

Stellar Lumens, diğer büyük altcoinlerin çoğu gibi bir ayı piyasasında. Kısa ralliler satıcılar için fırsattı ve trend henüz tersine dönme belirtisi göstermedi.

OBV’nin vurguladığı gibi satış hacmi geçtiğimiz haftalarda alım hacmini gölgede bıraktı ve bu muhtemelen devam edecek.

Varlık için bir sonraki direnç ve destek seviyeleri sırasıyla 0,0745 ve 0,0066 dolar. Son direncin üstüne çıkmaya yönelik girişimler güçlü bir şekilde geri çevrildi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin