Tron ve Aave fiyat analizi: TRX ve AAVE için teknik görünüm
Tron ve Aave fiyat analizi: TRX ve AAVE için teknik görünüm

5 Aralık Tron ve Maker fiyat analizi: TRX ve MKR için beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi 93 değeriyle aşırı açgözlülük gösteriyor. Değer kasım başından bu yana 80’in üzerinde. MicroStrategy, 19.474 dolardan 50 milyon dolar değerinde BTC satın alırken, Grayscale son 24 saatte Bitcoin varlıklarına 140 milyon dolar daha ekledi. Tron’un arkasında düşüş ivmesi var ancak 0,03 dolarlık destek seviyesinde dirençli bir şekilde duruyor. Maker ise son günlerde önemli bir dalgalanma gördü.

Tron (TRX) fiyat analizi

5 Aralık Tron Fiyat Grafiği
5 Aralık Tron Fiyat Grafiği

TRX, simetrik bir üçgen (turuncu) ve daha büyük desen içinde daha küçük bir düşen kama (beyaz) oluşturdu. Fiyat son seanslarda   0,0295 dolara düşse de 0,03 dolarlık bölgenin altında kalıcı olmayı reddetti.

MACD düşüş eğilimi oluşturdu ve geçtiğimiz birkaç gün içinde belirlenen fiyatın daha düşük zirveleri yansıtmak için sıfır çizgisinin altına geriledi.

Üçgenin altına yakın bir kapanış yukarı doğru bir kırılmayı dışlamayacaktır zira yukarı doğru bir kopuş bazen stop-loss avlarında dezavantajlıdır. 0,028 dolar bir likidite cebi oldu ve bu bölgenin kaybı düşüş baskısını güçlendirebilir.

Öte yandan, önümüzdeki günlerde TRX için 0,03 doları aşmadan önce 0,029 dolara düşüş beklenebilir.

Haberler tarafına baktığımızda Ampleforth Vakfı, AMPL’nin Tron, Acala ve NEAR adlı üç yeni blok zinciri ile entegre olarak Ethereum ağına geçtiğini duyurdu.

Maker (MKR) fiyat analizi

5 Aralık Maker Fiyat Grafiği
5 Aralık Maker Fiyat Grafiği

Maker, kısa zaman dilimlerinde oldukça değişken davrandı. D1’i kullandığımızda, kripto varlığının eylül sonundan bu yana içinde olduğu bir aralık olan 500 ila 600 dolar aralığında işlem gördüğünü görüyoruz.

Aweseome Osilatör de bu bulguyu doğruluyor ve her iki yönde de önemli bir ivme göstermedi. Bu da MKR’nin salınımlı hareketini onayladı.

Geçtiğimiz birkaç gün MKR fiyatı 528 dolardan 595 dolara yükseldi ve sonrasında 522 dolara düştü. Bu nedenle, 500-520 dolarlık bölge bir talep bölgesi ve 595-610 dolarlık bölge bir arz bölgesi olarak kabul edilebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin