Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler
Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler

5 Aralık Stellar Lumens ve Waves fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen ay yüzde 200’lük bir kazanç kaydederek dikkatleri üzerine çeken Stellar, şu anda 18 sentlik direnci test etmek adına yükselişte. Waves de yükseliş görünümüne sahip ve yükselen bir kanalda işlem görüyor.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

5 Aralık Stellar Lumens Fiyat Grafiği
5 Aralık Stellar Lumens Fiyat Grafiği

XLM’nin 0,078 dolardaki dip seviyeden 0,233 dolara yükselmesi için Fibonacci Geri Çekme aracı, kripto para için bazı önemli geri çekilme seviyelerini vurguluyor.

RSI, 39 değerini gösterirken, fiyat %23,6 seviyesinin altında kaldı. Bu, XLM’nin direnç olarak aynı seviyeyi 0,18 dolarda yeniden test etme olasılığını gösterirken, RSI aşağı doğru bir hareketten önce nötr 50 hattını direnç olarak test etti.

XLM için sonraki destek seviyeleri 0,154 ve 0,145 dolarda.

Waves (WAVES) fiyat analizi

5 Aralık Waves Fiyat Grafiği
5 Aralık Waves Fiyat Grafiği

WAVES yükselen bir kanalda işlem görüyor. Yükseliş kanalının alt sınırı, long pozisyonlara girmek için kullanılabilirken, kanalın altındaki bir kapanış, 5,9 dolarlık bir hedefle short pozisyon açmak için tetikleyici olabilir.

Fiyatın yanı sıra OBV, fiyat ve satın alma hacmi arasındaki anlaşmayı göstermek için bir dizi daha yüksek dipler yaptı. Stokastik RSI, son birkaç saat içinde ne aşırı alım ne de aşırı satım bölgesine girdi.

Birlikte ele alındığında, WAVES için görünüm yükselişten yana.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin