20 Aralık Ripple fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle ne olacak?
20 Aralık Ripple fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle ne olacak?

5 Aralık Ripple fiyat analizi: XRP yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple piyasası bir kez daha yukarı yönlü bir ivme kazandı. Bitcoin piyasasında görülen ivme göz önüne alındığında, fiyat bir artışa tanık olabilir. Bu haberin yazıldığı sırada XRP fiyatı 0,5944 dolarlık direnci geçmeye çalışıyor ve 0,5922 dolar değerinde işlem görüyor. Peki XRP yükselecek mi?

1 saatlik XRP fiyatı grafiği

5 Aralık XRP fiyat grafiği
5 Aralık XRP fiyat grafiği

Yukarıdaki grafik 0,6410 dolarlık direnci aşamadığı için dijital varlığın düşen fiyatına dikkat çekiyor. Kripto para 0,5431 dolara kadar düştü ve ardından bir kez daha yükselmeye başladı. Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin fiyatında da bir artış kaydedildiği için, XRP piyasası kazançlarını çoğaltabilir ve böylece long pozisyon için bir fırsat sağlayabilir.

Teknik göstergeler ne söylüyor?

Bitcoin piyasasındaki yükseliş ivmesi, XRP piyasasındaki yükselişle birlikte fiyatın yükselmesine neden olabilir. Bollinger Bantları, fiyat çubuklarının altındaki sinyal çizgisinin kripto paranın yukarı doğru hareketini fark etmesiyle birlikte, volatilitenin azaldığını gösterdi.

Bu ivme, Göreceli Güç Endeksi tarafından da teyit edildi. Piyasadaki alıcılar arttıkça RSI yükseliyor ve aşırı alım bölgesine doğru ilerliyor. Ancak bu, dijital varlık dengeden uzaklaştıkça piyasada takip edilen bir satış baskısı olabileceği anlamına da geliyor.

Kripto para piyasasının değişken doğası göz önüne alındığında, dijital varlığın mevcut yükselişine yakında ayılar tarafından meydan okunabilir. Kripto para daha fazla satın alma baskısı gördüğü ve istikrarlı bir bölgeye doğru ilerlemesi gerekebileceği için XRP piyasasında satış baskısı gelebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin