4Stop ve Ontology ortaklığa gidiyor - Kripto Para Haber
4Stop ve Ontology ortaklığa gidiyor - Kripto Para Haber

4Stop ve Ontology ortaklığı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ontology, kamu Blockchain’i projesi hakkında uzun bir süredir konuşulan bir kuruluş. Şirket, geçtiğimiz günlerde güven ekosisteminde “Müşteri Hizmet Sistemi”ni uygulamak için 4Stop ve Ontology ortaklığını duyurdu. Perşembe günü 4Stop tarafından yapılan açıklamaya göre ortaklığın amacı, Ontology’nin güven ekosistemini zenginleştirerek dijital kimlik hizmetleri sunmak.

4Stop ve Ontology ortaklığı ne anlama geliyor?

Basın açıklamasında, 4Stop’ın, küresel sertifikasyon kaynaklarını entegre eden ve insanları, varlıkları ve nesneleri doğrulayan bu işin bir parçası olmaktan dolayı memnun olduğu söyleniyor. Ontology’nin “reel ekonomi” stratejisi, reel dünya senaryolarında daha güçlü bir işbirliği ve verimlilik sağlayan güçlü, kapsamlı ve çok kaynaklı kimlik portreleri sunmak üzerine kuruldu.

Bu işbirliği, kamu Blockchain platformunun, 4Stop’ın Müşteri Tanıma (KYC) hizmetindeki uzmanlığından yararlanmasına yardımcı olacak ve ayrıca Blockchain endüstrisinin gelişmekte olan bir teknoloji olarak güveni savunmaya devam etmesini sağlayacak.

4Stop, Almanya merkezli lider Know-Your-Customer (KYC) uyumluluk hizmeti sağlayıcılarından biri. Şirket, tek bir API ile canlı olarak dağıtılabilen KYC entegrasyonu için hepsi bir arada bir çözüm sunuyor.

4Stop CEO’su Ingo Ernst, paydaşlar için yeni fırsatların önünün açılacağı bu son işbirliğinden bahsetti:

Ontology’nin yenilikçi Blockchain projesinin bir parçası olmaktan dolayı ve tüm dünyaya kişisel verileri doğrulamak için daha fazla KYC hizmeti sağlamak açısından çok heyecanlıyız.

Ontology son zamanlarda pek çok farklı haberde yer aldı. Şirket Top Network ile olan işbirliği ile 17 Eylül’de Blockchain ekosistemi üzerinde bir iletişim ağı oluşturacağını duyurdu.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin