Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?

4 Ocak Chainlink (LINK) ve Aave fiyat analizi: Sıradaki yön ve beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin piyasasının büyük bir kısmı son saatlerde oldukça değişken. Chainlink 15,7 dolara dokunup düşüşe geçerken, Aave de tersine döndü.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

LINK son olarak 15,7 dolara yükselmişti. Zaman dilimi ne kadar büyükse, yatırımcıların yüksek dalgalanmayı fark edip ticarete yönelme ve daha fazla hacim yaratma olasılığı o kadar yüksek olur.

OBV, ani satış baskısının son on günün alım hacmini aşacak kadar iyi olmadığını gösterdi. 15 doları geçme girişimi zorla reddedilirken, 12,6 doların altına dalma girişimi de geri püskürtüldü.

Yazı yazılırken piyasa netlikten yoksun. 14,55 dolar seviyesi inatçı bir direnç. LINK’in bir aydan fazla bir süredir buranın üstünde kapanamıyor. 12,6 dolar seviyesi ise yakın zamanda geri alındı.

Ethereum önümüzdeki birkaç gün içinde önemli bir düzeltme yaşamadığı sürece, LINK’in de kısa süre içinde 12,6 ve 12 dolarlık önemli destek alanları olmasıyla birlikte kazançlar kaydetmesi beklenebilir.

Aave (AAVE) fiyat analizi

AAVE, 94,8 ve 70,8 dolarda üst ve alt sınırlarla aralık içinde işlem görüyordu. Birkaç saat önce, fiyat aralığın tepesine düştü ve bir şamdanın 110,8 dolara yükseldiğini gördü. Ancak bunu güçlü bir tersine çevirme izledi.

Son 24 saatin oynaklığı, AAVE bir kırılma gördüğünde long pozisyona giren birçok trader’ı kolayca tuzağa düşürmüş olabilir. Fiyat, aralığın orta noktasını 82 dolar olarak test etti ve 94 dolarlık direnci geçti ve yukarı tarafa 118 dolarlık bir hedef sundu. Ancak Ethereum muhtemelen AAVE üzerinde büyük bir etkiye sahipti.

82 dolar seviyesinin kaybedilmesi, AAVE’de aralığın bir kez daha gerilemesiyle sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin