6 Haziran Bitcoin analizi: BTC için teknik göstergeler ne söylüyor?
6 Haziran Bitcoin analizi: BTC için teknik göstergeler ne söylüyor?

4 Nisan Bitcoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

4 Nisan Bitcoin fiyat analizine göre, beş gün boyunca, küresel pazardaki Bitcoin, Etherum ve diğer ana kripto paralar, kayıp vermedi ve momentumu korudu. Kripto para piyasası, geçen hafta 243 milyar doların altına düştükten sonra 300 milyar dolarlık bölgeye doğru hareket ediyor.

4 Nisan Bitcoin fiyat analizi
4 Nisan Bitcoin fiyat analizi

Kripto para piyasası, kısa vadeli bir toparlanmayı başarabildi

31 Mart’tan bu yana kripto para piyasası, 6.500 dolarlık bölgeden geri dönen, kısa vadeli bir toparlanmayı başarabildi. Ancak dün, bir başka güçlü ralliye öncülük etmeden önce, Bitcoin’in 7.400 dolar değerinde hafif bir düşüş yaşayacağı bildirildi.

Son 24 saat içinde, Bitcoin 400 dolarlık bir kayıpla, 7.500 dolardan 7.100 dolara geriledi. Bir noktada, Bitcoin fiyatı (BTC) 7.000 doların altına daldı. Ancak o zamandan beri 7.100 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

4 Nisan Bitcoin fiyat analizine göre, RSI şu anda 37.1’de ve Bitcoin için nötr bir bölge anlamına geliyor

Fiyat hareketlerinin hızını ölçen bir momentum osilatörü olan Relative Strength Index (RSI) şu anda 37.1’de ve Bitcoin için nötr bir bölge anlamına geliyor. Bitcoin RSI’sı 30’a düşmeye devam ederse, tüccarların kripto para birimini aştığı anlamına gelir. Hareketli ortalama yakınsama (MACD) gibi diğer momentum göstergeleri de Bitcoin için nötr bir bölge ve güçlü bir kısa vadeli performans için momentum eksikliği gösteriyor.

Bu momentum göstergelerinin Bitcoin için nötr bir bölgeye yönelindiği ve hareketli ortalamaların güçlü bir satış sinyalini gösterdiği göz önüne alındığında, Bitcoin orta vadeli toparlanmaya devam etmeden önce 7.000 dolar seviyesinin altına düşebilir.

Tezgah üstü (OTC) yatırımcılardan gelen Bitcoin’e olan talep son birkaç ay içinde önemli ölçüde arttı

Teknik analiz ve momentum göstergeleri, Bitcoin için zayıf bir kısa vadeli eğilime işaret ederken, temeller önemli ölçüde güçlü kalmakta. Bu haftanın başlarında, Augur’un kurucu ortağı Jeremy Gardner, BTC hızla düştüğünden, tezgah üstü (OTC) yatırımcılardan gelen Bitcoin’e olan talebin son birkaç ay içinde önemli ölçüde arttığını belirtiyor.

4 Nisan Bitcoin fiyat analizi
4 Nisan Bitcoin fiyat analizi

Düşük maliyetli kripto para birimleri, perakende ticareti yapan yatırımcılar ile büyük ölçekli yatırımcılara cazip gelmeye başlıyor

Düşük maliyetli kripto para birimleri, perakende ticareti yapan yatırımcılar ile büyük ölçekli yatırımcılara cazip gelmeye başlıyor ve bu da potansiyel olarak multi milyar dolarlık tekliflere yol açabiliyor. Bitcoin’de, tezgah üstü (OTC) piyasalar genellikle doğrudan madencilikten yatırımcılara ya da aracı kurumlardan yatırımcılara ya da küresel kripto para değişim piyasasının dışında işlem yapan tüccarlara atıfta bulunur. Jeremy Gardner konuya yönelik şunları söyledi:

Şu anda Bitcoin için OTC pazar talebi, şimdiye kadar tanık olduğum hiçbir şeye benzemiyor. Birkaç kişi milyar dolarlık teklifler istiyor.

Hedge fonları ve büyük ölçekli yatırımcılar, kripto para piyasasına yatırım yapma fırsatlarını araştırıyor

Hedge fonlarının ve büyük ölçekli yatırımcıların, çoğu büyük kripto paranın hala tüm zamanların yüksek değerlerinden önemli ölçüde düşük olmasına rağmen, kripto para piyasasına yatırım yapma fırsatlarını araştırması muhtemel.

Yatırımcılar, Bitcoin 6.000 dolarlık bölgeye geri düşmedikçe kısa vadede ortaya çıkan başka bir düzeltme konusunda endişelenmek zorunda kalmayacak

Bitcoin ve diğer büyük kripto paraların fiyatlarındaki küçük düşüşler, kripto para piyasasının değerlemesinde hafif bir düşüşe neden oldu ve yatırımcılar, Bitcoin 6.000 dolarlık bölgeye geri düşmedikçe kısa vadede ortaya çıkan başka bir düzeltme konusunda endişelenmek zorunda kalmayacak. Bu sahne muhtemelen olası gibi görünüyor.

BTC’nn önümüzdeki günlerde yeniden toparlanması muhtemel gözüküyor

Tezgâh üstü piyasalardan, büyük ölçekli yatırımcılardan ve hedge fonlarından gelen Bitcoin’e olan talebin ve tüccarların mevcut seviyelerde en baskın kripto parayı satma konusundaki tereddütleri göz önüne alındığında, 4 Nisan Bitcoin fiyat analizine göre, BTC’nn önümüzdeki günlerde yeniden toparlanması muhtemel gözüküyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin