Bu 4 altcoin yakın gelecekte büyük kazançlar elde edebilir!

Bu 4 altcoin yakın gelecekte büyük kazançlar elde edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazarı için iyi giden bir hafta sonunun ardından ayılar, tüm kripto alanını aşağı çekmek için bir kez daha devreye girdi. Cardano gibi bazı altcoinler muazzam yükseliş trendleri sergilerken, bazıları kendilerini mümkün olduğunca erken bir biçimde zirvelerine ulaşmaya hazırlıyor. Bu noktada bazı altcoinler gelecek vaat ediyor. Bu altcoinlerden bazıları Zilliqa, Harmony(ONE), Decentraland(MANA), The Graph Token(GRT).

Zilliqa (ZIL)

Zilliqa, 2021’in son birkaç gününden bu yana bir toparlanma olasılığını göstermişti, ancak varlık kısa sürede ilk seviyelerine geri dönmeye başladığından tüm kârlar boşa gitti. Varlık, kayıplarını telafi etmek zorunda kalırken, sağlıklı destekler içinde konsolidasyona başladı. Bununla birlikte, fiyat konsolidasyonu zirveye yaklaşırken, ileride kayda değer bir dönüş beklenebilir.

Varlık, 2022’nin başından beri sürekli olarak daha düşük seviyeler oluşturuyor. İyi bir dönüş daha fazla düşüşü engellese de, varlık yine iyi bir şekilde konsolide oldu ve yine hızlı bir şekilde başlangıç seviyelerini işaretledi. Şu anda, altcoin, bir miktar güç biriktiriyor ve çok yakında kayda değer bir sıçramaya hazırlanıyor.

Harmony (ONE) altcoin

Harmony fiyatı Aralık 2021’in ortasından bu yana iyi bir artışa tanık oldu. Bununla birlikte, varlık şu anda küçük destekler içinde konsolide oluyor. Altcoin, önümüzdeki saatlerde 0,4 dolara yakın yüksek seviyelerine doğru yükselme olasılıklarını sergiliyor. Son birkaç günde fiyat, yeni bir ATH oluşturdu ve küçük bir gerilemeye rağmen aynı bölge üzerinde seyrediyor.

Şu anda altcoin, yakında yeni zirvelere çıkmasını sağlayacak olan yaklaşan ralliden oldukça emin görünüyor. ONE fiyat trendi hâlâ yükselen bir kanalda bulunuyor. Bu nedenle bir sonraki ATH, çok yakında kaydedilebilir. ONE, 0,4 ila 0,45 dolara çıkma potansiyeli taşıyor.

Decentraland (MANA)

MANA fiyatı birkaç ay önce mükemmel bir yükseldi gösterdi ve ardından hızla değerinin yarısını kaybetti. Yine de toparlanma oldukça büyüktü ve bu da fiyatı ATH’nin üzerinde 6 dolara yükseltti. Ne yazık ki, fiyat bir sonraki işlem ayında kazanımlarının çoğunu kaybetti ve güçlü trend çizgisinin altına düştü.

Son çöküşten sonra, dik bir “V şeklinde” toparlanma bekleniyordu. Bununla birlikte metaverse coin’i, dik bir toparlanma gerçekleştirmek için desteği test etmeden önce bazı iniş çıkışlar yaşadı ve direnç seviyelerine geri döndü. MANA, son işlem gününden bu yana birkaç kez reddedildi, ancak bu seviyeleri aşma olasılığı oldukça yüksek.

The Graph Token(GRT)

GRT tokeni  belirli seviyelerden içeri girmeyi bir türlü başaramıyor ve bu nedenle fiyatı, ‘aşırı belirsizlik’ ile karşı karşıya kalıyor. Bununla birlikte, düşüş, fiyatı önemli ölçüde aşağı çekmedi, ancak yükseliş trendini engelledi. Ayılar şu anda varlığı sıkıca aşağı çekmeye odaklanmış durumda, ancak belirli seviyeler sağlam bir şekilde sürdürülürse varlık düşüş trendini kırabilir.

GRT fiyatı, 0,55 dolardan daha düşük destek seviyelerini test ediyor ve kayda değer bir değişim geçirmeye çalışıyor. Şüphesiz şu anda varlığın konsolidasyonu aşması oldukça zor olabilir, ancak yüksek aralıkta yavaş ama istikrarlı bir şekilde deneme yapabilir.

Altcoinler, popüler kriptoların yükselişte mi yoksa düşüşte mi olduğuna bakılmaksızın, şu anda kayda değer sayılarla toparlanmaya çalışıyor. Bitcoin ve Ethereum dar bir trendi sürdürürken, birçok altcoin,  alt sezonunun  başladığını göstermek için çok yakında yüksek seviyelere çıkabilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin