4.000 doları geçen DeFi tokeni 5 dakikada 1 dolara düştü!
4.000 doları geçen DeFi tokeni 5 dakikada 1 dolara düştü!

4.000 doları geçen DeFi tokeni 5 dakikada 1 dolara düştü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yemek temalı başka bir merkezsiz finans (DeFi) projesi olan HotdogSwap, olağanüstü bir gün yaşadı. Tokenin 5 dakikada 4.000 dolardan 1 dolara düştüğü öğrenildi.

DeFi tokeni beş dakikada çöktü

HotdogSwap, yalnızca 2 Eylül’den itibaren var olan yeni bir DeFi projesi. Yield farming’de her zamanki gibi, proje yıllık yüzde bir milyona varan verim oranı (APY) sunmayı teklif etti. Muhtemelen bu teklif çok sayıda trader’ın ilgisini çekti ve bu yüzden Hotdog tokeni lansmandan kısa bir süre sonra büyük bir fiyat artışı gördü.

Önde gelen DEX analiz panosu Uniswap.info’dan gelen veriler, Hotdog tokeninin 5.000 doların üzerine fırladığına işaret etti. Bununla birlikte trader’lar, bu uçuk fiyattan yararlanmaya başladıkça HotdogSwap için işler kötüye gitti ve bu da muhtemelen Hotdog tokeninin fiyatının düşmesine neden oldu.

HotdogSwap 2 sentin altına düştü

Hotdog tokeni beş dakika içerisinde dört basamaklı fiyat noktası 4.000 dolardan 1 dolara kadar geriledi. Şu anda, token Uniswap’e göre 0,0176 dolar değerinde.

Trader Edward Morra, yield farming’deki mevcut faaliyetleri Bitconnect ile karşılaştırdı ve şöyle bir tweet attı:

Adamım, yemin ederim piyasanın bu durumu Bitconnect’ten daha kötü. Bunlar bugün oldu, geçen ay düzinelerce daha fazla örnek vardı.

DeFi tokenlerinin ani yükselişi ve düşüşü, bir şekilde, trader’ların bu projelere bir pump ile yaklaştıklarını gösteriyor. Yeni projelere akın ederek, DeFi trader’ları token fiyatını artırıyor ancak kısa bir süre içinde kendileri için büyük kârlar alıp çekiliyorlar ve proje çöküyor.

Bu arada bugünkü Litecoin fiyat analizimizi okudunuz mu? Buradan inceleyebilirsiniz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Türkiyenin en büyük evden eve taşıma web sitesine hoş geldiniz linklere tıklayıp sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
şehir içi taşıma
izmit nakliyat firmaları
istanbul nakliyat firmaları
çanakkale nakliyat firmaları

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin