1 haftada 3x yapan altcoin, biraz düştükten sonra yeni ralliye hazırlanıyor olabilir!
1 haftada 3x yapan altcoin, biraz düştükten sonra yeni ralliye hazırlanıyor olabilir!

1 haftada 3x yapan altcoin, biraz düştükten sonra yeni ralliye hazırlanıyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İlk 100’de son haftalarda çok hızlı yükselen coin’ler gördük. Yatırımcılar doğal olarak portföylerini hangi kripto paralarla genişletebileceğini düşünüyor. Son günlerde STEPN (GMT) inanılmaz sükse yapıyor ve yatırımcılarının ceplerini doldurmayı başardı.

STEPN yatırımcılarının yüzünü güldürdü

Bu haberin yazıldığı sırada STEPN son 24 saatte %6,30 düştükten sonra 2,27 dolardan işlem görüyor. Ancak geçen hafta %111,44 arttı. Peki bu hareket hakkında ne bilmemiz gerekiyor?

3 Nisan’da GMT, haftalık %224,30 ralli gördü. Tokenin fiyatı, düzeltmeler sonrasında bu fiyata gelmeden önce Mart başında yaklaşık 0.1 $’dan Nisan başında 2.95 $’a yükseldi.

Ancak STEPN için son günlerde en dikkat çeken şey, 1 milyar doları aşarak bir unicorn olmayı başarmasıydı. Bu haberin yazıldığı sırada GMT’nin piyasa değeri 1.369.154.977 dolar.

Peki STEPN neden bu kadar ilgi gördü?

Kendi web sitesine göre, kendini “move2earn NFT mobil uygulaması” olarak tanımlayan platform, kullanıcıları bir NFT spor ayakkabı ile çalıştırarak fitness ve Web 3.0’a sokmayı amaçlıyor. Böylece yatırımcılar GST (Green Satoshi Token) veya GMT (Green Metaverse Token) kazanabiliyorlar.

Resmi projeye eklenmiş bir Google belgesine göre, STEPN’in kurucusu, Find Satoshi Lab adlı Avustralya merkezli bir fintech firması. Fakat kullanıcıların GMT tokenomikleri hakkında dikkat etmesi gereken çok önemli bir şey var: O da pek tahmin edilemiyor olmaları.

Whitepaper’da şu bilgiler yer alıyor:

“Sistem, kullanıcıların GMT kazancına sürekli olarak rastgelelik katıyor ve bu da kazancı tahmin edilemez hale getiriyor. Kazançlarla ilgili herhangi bir ekstrapolasyondan kaçınmak için, GMT’nin mutabakatı birkaç dakikada bir yapılacaktır.”

Dahası, whitepaper GMT yakma mekanizmalarının ve staking detaylarının ancak proje 200.000 Twitter takipçisi kazandıktan sonra açıklanacağını belirtti. Bu da yatırımcıların alarmda olması gereken bir durum.

BSCScan, bu haberin yazıldığı sırada GMT’ye sahip 15.943 adresin 230.900 transfer yaptığını kaydetti. Santiment verileri ise GMT hacimlerinin token rallisiyle birlikte beş milyarı aştığını ortaya koydu. Ancak düzeltmelerden sonra iki milyarın altına düştü.

Şu anda ağırlık olumsuz tarafta. Duygular pek de iyimser değil. Fakat kesin olarak söylemek imkansız olsa da, son olumsuz duygu dönemini kripto paranın %200+ rallisi izledi. Şüphesiz birçok yeni yatırımcı artık tarihin tekerrür etmesini bekliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin