Binance Coin yükselecek mi, düşecek mi?
Binance Coin yükselecek mi, düşecek mi?

Elinizde varsa dikkat: 348 günlük desteğini kıran altcoin’de gidişat daha da kötüleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin (BNB), 280 dolar civarındaki uzun vadeli bir destek seviyesine yaklaşıyor ancak henüz herhangi bir yükseliş işareti göstermedi.

BNB, 10 Mayıs 2021’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 691,80 dolara ulaştığından beri düşüyor. BNB, bu düşüş hareketini sürdürmeden önce Kasım 2021’de 669 dolardaki daha düşük bir zirveyi ziyaret etti.

Düşüş, fiyatı Ocak ayında uzun vadeli yükselen bir destek çizgisine indirdi. Bu da kısa ömürlü bir sıçrama başlattı. 5 Mayıs’ta fiyat destek hattından ayrıldı ve 289 $’a düştü.

En yakın destek alanı, Mayıs 2021’in en düşük seviyelerinden olan 270 dolar civarında.

BNB Breakdown

Düşüş yönlü görünüm

Haftalık zaman dilimindeki teknik göstergeler düşüş gösteriyor. Bunun ana nedeni, RSI’nin artık 50’nin altına düşmüş olması. Haftalık RSI’nın da 50’nin üzerine geçişi, tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru yukarı hareketten önce geldi.

Ek olarak, MACD de düşüyor ve neredeyse negatif bölgeye girmiş durumda.

BNB için ana destek alanı, daha önce belirtildiği gibi 280 dolar. Bu aynı zamanda 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesi. Başarısız olursa, 0,786 Fib geri çekilme destek seviyesi 170 dolar olacak.

Weekly BNB

Binance Coin yükselecek mi, düşecek mi?

Günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler, söz konusu destek alanına doğru aşağı yönlü hareketin devamını destekliyor.

Bunun ana nedeni azalan MACD ve RSI’ın yükselen trend çizgisinden kırılması.

Ek olarak, RSI 50’nin oldukça altında ve MACD negatif.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin