Devasa yakımlar devam ediyor: Son 24 saatte 324 milyondan fazla SHIB yandı
Devasa yakımlar devam ediyor: Son 24 saatte 324 milyondan fazla SHIB yandı

Devasa yakımlar devam ediyor: Son 24 saatte 324 milyondan fazla SHIB tokeni yandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saat içinde 324 milyondan fazla SHIB tokeni sonsuza kadar dolaşımdan kaldırıldı. Yanma oranı bir önceki güne göre %714 arttı. SHIB yakımlarını izleme web sitesi Shibburn.com’dan yeni bir tweet’e göre, topluluk liderliğindeki girişimler, son 24 saat içinde 9 ayrı işlemle toplam 324 milyon Shiba Inu yakmayı başardı.

Yakma oranı, 11 ayrı işlemle yalnızca 258 milyon SHIB’in yakıldığı son güne kıyasla %714 arttı.

shib burn

SHIB yakmayı destekleyen yeni bir token olan ETH SHIBA, tweet yoluyla yazmanın en önemli payını aldı. Token, 12 Nisan’da FLASH BURN ETKİNLİĞİ düzenledi. Bu etkinlik sayesinde, yeni ortaya çıkan tokenin arkasındaki ekip, tek bir işlemle aktif olamayan bir cüzdana 300 milyon SHIB gönderdi.

https://twitter.com/eth_shiba/status/1513908107033800707

“ETH SHIBA” tokeni bir ay önce hayata geçti ve şu ana kadar ETH SHIBA 2 milyardan fazla SHIB yaktı.

ETH SHIBA’nın, SHIB ekosistemi veya ekibi ile resmi bir ilişkisi olmadığı unutulmamalı. Yalnızca SHIB, BONE ve LEASH, Shiba Inu ekosisteminin bir parçasıdır. Bu nedenle, yatırımcılar bu tür tokenlere yatırım yapmadan önce araştırma yapmalı.

Öte yandan, “BlueWhale0073” adlı 12. en büyük ETH Balinası, kısa bir süre önce devasa bir işlemle 775.47 milyar SHIB’yi 20.69 milyon dolar karşılığında satın aldı. Satın alma, Robinhood’ın platformlarında diğer üç tokenle birlikte listelediklerini kamuoyuna açıklamasından kısa bir süre sonra fark edildi.

Güncel SHIB fiyatı:

Elde edilen verilere göre, Shiba Inu yazının yazıldığı sırada, son güne göre %18,2 artışla 0,00002707 dolar seviyesinde işlem görüyor. SHIB için 24 saatlik işlem hacmi %482’nin üzerine fırladı ve şu anda 4.41 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin