3,2 trilyon Shiba Inu Squid Game dolandırıcıları tarafından mı alındı? SHIB'i nasıl etkiler?
3,2 trilyon Shiba Inu Squid Game dolandırıcıları tarafından mı alındı? SHIB'i nasıl etkiler?

3,2 trilyon Shiba Inu Squid Game dolandırıcıları tarafından mı alındı? SHIB’i nasıl etkiler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaklaşık 125 milyon dolar değerindeki en son büyük Shiba Inu işlemi, olumsuz bir keşfin temeli oldu. Shiba ile ilgili bir Twitter hesabı, tüm satın alma işleminin dolandırıcılıkla ilgili fonlarla yapıldığını ve tüm SHIB topluluğu için bir sorun haline gelebileceğini söyledi.

SHIB ile ilgili bir Twitter hesabı tarafından sağlanan bilgilere göre, üç trilyon SHIB alımı, yatırımcıların fonlarını çalan ve kısa bir süre sonra herhangi bir ürün teslim etmeden ortadan kaybolan “Squid Game” GameFi projesinin yaratıcıları tarafından yapılmış olabilir.

Zincirde görünen işlemler, çalınan tokenlerle “işaretlenmiş” ve izleri gizlemek için cüzdan adreslerine bağlanır. Teorinin hala onaylanması gerekmesine rağmen, tokenler aslında kripto karıştırıcı uygulaması tarafından kullanılan “c802c” ile biten bir adrese bağlı olduğu biliniyor.

Shiba Inu sahiplerini ne bekliyor?

Söz konusu işlem aslında Squid Game dolandırıcıları tarafından yapıldıysa, Shiba Inu’nun dolaşımdaki arzının önemli bir kısmı, bir varlığın piyasa fiyatını ondan yararlanmak için manipüle etme eğiliminde olan kişiler tarafından tutuluyor.

Trading View Daily Chart

Vurgulanan fonların kendisi varlık fiyatını “sıfıra” düşürmeyecek, ancak aslında yerel büyüme rallisine zarar verebilir ve hatta durdurabilir. Piyasadaki mevcut hacimle, günlük işlem hacminin %50’sine kadar üç trilyon Shiba Inu tokeni sorumlu olacak.

Yazım sırasında, Shiba Inu, son beş gün içinde önemli bir hareket göstermeden 0,000036 dolardan işlem görüyor. Son derece düşük volatilite, tokenin fiyatı bir günde %25 düştükten sonra SHIB piyasalarını vurdu ve daha sonra hızla %15 toparlandı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin