31 mayis ethereum fiyat analizi

31 Mayıs Ethereum fiyat analizi: 575 dolar kırılabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

31 Mayıs Ethereum ile ilgili önemli detaylar şu şekilde:

  • Ethereum fiyatı yavaşça daha yukarılara hareket ediyor ve 545 dolar desteğinin üzerinde tutunuyor.
  • ETH/USD saatlik grafiğini incelediğimizde 559 dolar seviyesinin destek oluşturması ile kritik bir yükseliş trendi bulunuyor.
  • Parite 575 – 580 dolar direnç bölgesini sorunsuz geçerse kısa vadede yukarı yönlü momentum kazanabilir
  • ETH fiyatı Bitcoin ve dolar karşısında iyileşme sinyalleri veriyor. Fakat ETH/USD paritesinin gün kapanışlarında 545 dolar seviyesi üzerinde kalması oldukça kritik.

31 Mayıs Ethereum fiyat eğilimi

Temiz bir yükseliş hareketinin ardından, ETH fiyatı 575 – 580 dolar seviyelerinde satıcılar ile karşılaştı. Fiyatın en yüksek 586,87 dolar seviyesini gördükten sonra aşağı yönlü bir düzeltme yaşadığı görüldü. İnişe geçtikten sonra ilk olarak 575 dolar ve daha sonra 560 dolar seviyelerinin altı görüldü. Dahası kısa vadede en yüksek fiyat olan 586 dolar ve en düşük seviye olan 503 dolar noktaları referans alınarak, çizilen Fibonacci düzeltmelerine göre önemli bir düzeltme seviyesi olan 38,2 fib seviyesinin aşağı yönlü kırılımı görüldü.

Aynı zamanda 550 dolar ve 100 saatlik hareketli ortalamanın altında bir kapanış vardı. Ancak düşüşün 545 dolar destek bölgesinde durduğunu gördük. Daha önemli hareket ise 50 fib düzeltme seviyesinin güçlü bir destek olarak çalışmasıydı. Daha sonra ise fiyatın yukarı yönlü iyileşmesiyle 550 dolar ve 100 SMA üzerine hareket ettiğini gördük.  ETH/USD saatlik grafiğinde son momentumun pozitif olduğu ve 550 dolar destek seviyesi ile kritik bir yükseliş eğilimi olduğu gözüküyor. Yukarı yönlü hareketlerde ise 575 ve 580 dolar aralığının güçlü bir direnç alanı olarak çalıştığını söyleyebiliriz.

31 mayis ethereum grafigi

Grafiğe baktığımızda fiyatın daha da yükselebileceğini ve 580 dolar direncini yeniden test edebileceğini görüyoruz. Bununla beraber 580 dolar direncinin geçilmesiyle kazançlarda artış görülebilir. Aşağı yönlü hareketlerde ise fiyat 545 dolar üzerinde kalmalıdır. Aksi durumda 520 dolara kadar bir fiyat kayması ile karşı karşıya kalınabilir. Buna göre 31 Mayıs tarihli ana destek seviyesi, 545 dolar ve ana direnç seviyesi 580 dolar olarak belirlenmiştir.

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin