XRP analisti önümüzdeki iki ayı işaret etti: Yükselişe hazır olun!
XRP analisti önümüzdeki iki ayı işaret etti: Yükselişe hazır olun!

31 Mart Ripple analizi: XRP çok dar bir aralıkta işlem görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

27 Mart’tan bu yana XRP için işler fena gitmiyor. Son olarak dün sabah bir dalgalanma gören kripto para tek bir kez bile 17 sentin altına inmedi. Ripple için özlenen düzeyde istikrarlı bir zaman aralığıydı. XRP’nin bu süre zarfında BTC’nin hareketlerine de iyi yanıt verdiği görüldü.

Bitcoin fiyatı aynı süre zarfında 5.872 dolardan yükselerek iyileşme gösterdi. Ancak toparlanma 6.500 dolarda engellerle karşılaştı ve durmak zorunda kaldı. Benzer şekilde, XRP de bir günden kısa bir süre içinde 0,17 doların üzerine çıktı ancak 18 sente yaklaşamadı. Bu durum boğaların şu anda XRP’nin fiyat trendini biraz gevşek tuttuğunu gösteriyor.

Ripple (XRP) 30 saattir neredeyse duruyor

XRP dün 0,1627 dolarda bir açılış gördü. TSİ 9.30-10.30 aralığında sert bir yükseliş gören kripto para 10.24’te 0,172 doların üstüne çıktı. Aradan geçen 30 saatlik süreçte Ripple son derece stabil bir görüntü çizdi.

Ripple fiyatı bir buçuk gündür büyük bir dalgalanma olmadan konsolide oldu. Kripto para, 0,1720  ile 0,1731 dolar arasındaki çok dar bir aralıkta işlem görüyor.

XRP, 200 günlük EMA çizgisinin üzerinde şimdilik olumlu bir işaret gösteren bir yükseliş mumu oluşturdu. Ayrıca hareketli ortalamalar da boğa MACD göstergesini korurken pozitif bölgede. RSI 54’te sabit görünüyor ve kripto para için hiçbir ekstrem durum göstermiyor.

cryptonewsz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin