31 Ekim EOS ve Aave fiyat analizi: Düşüş riski baş gösterdi
31 Ekim EOS ve Aave fiyat analizi: Düşüş riski baş gösterdi

31 Ekim EOS ve Aave fiyat analizi: Düşüş riski baş gösterdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birçok altcoin’in zarar kaydettiği bugünlerde Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi 73 değerini gösteriyor. Bu değer açgözlü piyasa duyarlılığını simgeliyor. Bitcoin bu haberin yazıldığı sırada 13.700 dolardan işlem görüyor. EOS aşağı yönlü güçlü bir kırılma gösterirken Aave de direnç seviyesinden güçlü bir reddedilme ile karşı karşıya kaldı. Analistlere göre her iki varlık da önümüzdeki günlerde daha fazla zarara hazır olabilir.

EOS fiyat analizi

31 Ekim EOS fiyat analizi
31 Ekim EOS fiyat analizi

EOS, genişleyen bir kama oluşturdu ve desenin altında kapandı.

2,59 dolarlık destek de kaybedildi. Fiyat, boğalar fiyatı desteğin üzerinde kapatmak için zorlamadan önce kısa bir süre için 2,44 dolarlık desteğin altına düştü.

RSI, varlığın hâlâ aşırı satım bölgesinde olduğunu ve yukarı yönde kısa bir iyileşme beklenebileceğini gösteriyor. 2,55 ABD doları, sıçrama için bir hedef olabilir. 2,59 dolarlık bir test de mümkün görünüyor

Atlas VPN’in yakın tarihli bir raporuna göre, EOS merkezsiz uygulamaları bilgisayar korsanları tarafından en çok hedef alınanların başında geliyor. Ağda yaşanan 117 hack olayı tüm Blockchain ile ilgili hacklerin neredeyse %36’sını temsil ediyor. Saldırılar neticesinde 28,28 milyon dolarlık kayıp oluştuğu tahmin ediliyor.

Aave fiyat analizi

31 Ekim Aave fiyat grafiği
31 Ekim Aave fiyat grafiği

Saatlik grafik, AAVE için düşüş eğilimi gösteriyor. Fiyat 28,15 dolara dek düştükten sonra 33 dolara yükselmeyi başardı ancak şiddetle reddedildi.

Geçen haftaki eğilim düşüşü işaret ediyordu ancak sonrasında bir sıçrama yaşandı. 50 dönemlik hareketli ortalamanın (sarı) altındaki bir kapanış, kısa vadede daha fazla düşüşe işaret edebilir.

Haberler tarafında bakıldığında ise Aave Protokolü, yönetici anahtarlarını merkezi olmayan yönetim topluluğuna resmen devrettiğini duyurdu.

Bu arada 1000 günün zirvesine ulaşan Bitcoin için sıradaki yönü buradaki analizimizde ele aldık.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin