Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü
Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü

31 Ekim Bitcoin SV ve Ontology fiyat analizi: BSV ve ONT için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

13.200 doları güçlü bir şekilde savunan Bitcoin 14.000 dolara dokunduktan sonra 13.900 doların altına düştü. Altcoinlerde ise durum yükselişe daha elverişli. Bitcoin SV, 160 doların altına düşmedi ve önümüzdeki günlerde burada kalmaya devam ederse iyileşme konusunda ipucu verebilir. Ontology düşüş eğilimi gösterse de daha fazla kayıp vermeden önce küçük bir sıçrama yapabilir.

Bitcoin SV (BSV) fiyat analizi

31 Ekim Bitcoin SV fiyat grafiği
31 Ekim Bitcoin SV fiyat grafiği

Kısa vadede Bitcoin SV düşüş eğilimi gösterdi ancak 160 dolarlık önemli seviye henüz kırılmadı.

OBV, piyasa için iki olası yönü gösterdi. OBV’de azalan trend çizgisinin üzerinde bir kırılma yükseliş gücüne işaret ederken; düz trend çizgisinin altında bir kırılma, ayıların piyasanın kontrolünde olduğuna işaret edebilir.

170 dolarlık seviye, BSV için çok önemli. 160 doların altındaki bir kırılma trendin aşağı yönde değiştiğini gösterecektir. 170 doların üzerindeki bir kırılma ise yükselişe işaret edebilir. İyi işlem hacmi, her iki hareketin de güçlü kabul edilmesi için bir gereklilik.

Ontology (ONT) fiyat analizi

31 Ekim Ontology fiyat grafiği
31 Ekim Ontology fiyat grafiği

ONT için RSI, son birkaç gün içinde aşırı satım bölgesine derinlemesine daldı. Sonrasında toparlandı ve fiyat da yukarı doğru sıçradı.

Momentum ONT için hâlâ düşüş eğiliminde ve sıçrama, bir kez daha satış baskısıyla karşılaşmadan önce 0,48 dolara kadar yükselebilir. 0,54 dolar güçlü bir destek seviyesi ve bu seviyenin altındaki bir kırılma, ayıların piyasaya zorla girmesi için bir tetikleyici görevi görecektir.

Ayıların önümüzdeki günlerde ONT pazarlarına hakim olmaya devam etmesi muhtemel. Bir sonraki destek seviyesi 0,395 dolar.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin