1 Kasım Bitcoin fiyat analizi: Kısa vadede düşüş işaretleri açığa çıktı!
8 Haziran Bitcoin analizi: BTC için muhtemel senaryolar

31 Ekim Bitcoin fiyat analizi: Düşük seyir devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

31 Ekim Bitcoin fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin hafta başında 6.350 dolar civarına düştükten sonra yatay fiyat hareketlerine devam ediyor.
  • BTC fiyatının 6.380 dolar ile 6.300 dolar bandında hareket ettiğini görüyoruz.
  • Gün içerisinde mevcut bantın alt ve üst çizgileri Bitcoin’in yönü için belirleyici olabilir.

31 Ekim Bitcoin fiyat hareketleri

Hafta başında yaşanan düşüş sonrası 6.300 dolar bandına oturan Bitcoin, genellikle alt banda yakın fiyat hareketleri gösteriyor. Bu durum Bitcoin’in 6.300 dolar seviyesini test etmesini sağlayabilir.

Traderların 6.300 dolar desteğindeki tepkileri Bitcoin için belirleyici bir etki oluşturabilir. Bu destek seviyesi aşağı yönlü kırılırsa BTC’nin kayıpları hızlanabilir. Bu durumda ise BTC/USD paritesinin hızlı bir şekilde 6.200 dolara doğru hareketine şahit olabiliriz.

Bu ana destek seviyesine tutunması durumunda Bitcoin’in ilk olarak oluşan kanalın üst bandı olan 6.380 dolar test etmesini bekleyebiliriz. Bunun için ise şu an düşük momentumdan dolayı yükselişe katkı sağlayacak bir katalizöre ihtiyaç var gibi gözüküyor.

Diğer yandan saatlik görünümünde 100 ve 200 hareketli ortalamalar arasındaki boşluğun her geçen gün artması düşüşü derinleştirecek yönde sinyal olarak görülebilir. Ayrıca 4 saatlik grafikte 100 hareketli ortalamanın 200 hareketli ortalamayı aşağı yönlü kesmesi düşüş yönlü diğer bir etmen olarak karşımıza çıkıyor.

Bitcoin için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD’nin görülen dalgalı hareketlere göre zayıf sinyaller verdiği ve nötr konumda olduğunu görüyoruz. Stokastik osilatör ise sabah saatlerinde düşük hacimli hareketlere göre aşırı alım yapıldığı yönünde sinyal veriyor. RSI göstergesi 50 seviyesinin altında yatay hareket ederken satış yönlü konumunu koruyor. CCI göstergesi ise trend gücünün sabah saatlerinde oldukça zayıf seyrettiğini gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin