Herkes Bitcoin’den söz ederken ünlü internet girişimcisi bu altcoin’e işaret etti! “9 kat artacak”
Herkes Bitcoin’den söz ederken ünlü internet girişimcisi bu altcoin’e işaret etti! “9 kat artacak”

31 Ekim Bitcoin Cash ve Tezos fiyat analizi: BCH ve XTZ için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash’in ayı yönlü görünümü fiyat için kısa vadede aşağı yönlü bir hareketlenmeye işaret ederken satış baskısı artıyor. Tezos piyasasının yeşil bölgeye doğru ilerlediği görülürken, düşüşten yükselişe doğru bir kanal oluşumuna tanıklık ediyoruz.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

31 Ekim Bitcoin Cash fiyat grafiği
31 Ekim Bitcoin Cash fiyat grafiği

Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin Cash, 253,92 dolarlık desteğinin üzerine çıktı ve trend çizgisinin üzerindeki fiyat seviyesini korudu. Ancak yüzde bir düşüşle dijital varlık, günü kırmızı bölgede açtı.

28 Ekim’den bu yana BCH piyasasında görülen düşüş hissiyle Göreceli Güç Endeksi, 40 seviyesine doğru yönelirken satış baskısının da arttığını vurguladı.

Bollinger bantlarına bakıldığında, oynaklık seviyeleri değişmiyor. Düşüş senaryosu göz önüne alındığında herhangi bir artışın destek seviyesine doğru aşağı yönlü bir fiyat hareketiyle sonuçlanması olası.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

31 Ekim Tezos fiyat grafiği
31 Ekim Tezos fiyat grafiği

Tezos, fiyatı trend çizgisinin üzerine ve 1,894 dolar ve 1,930 dolarlık temel destek seviyelerinin üzerine iten iyi bir satın alma ivmesine tanık oldu.

Düne kadar dijital varlıkta görülen fiyat toparlanması, azalan kanalda da görülebileceği gibi uzun süren bir düşüş ivmesini izledi.

Boğalar 1,971 dolarlık direnç seviyesini hedeflemeye çalışırken Tezos, yükselen fiyat ivmesini daha da sürdürdü. Parabolik SAR’ın mumun altındaki noktalı çizgisi, olası bir yükseliş trendinin altını çizdi.

Chaikin Para Akışı göstergesi keskin bir şekilde sıfır çizgisinin üzerine çıktı. Bu durum sermaye girişlerinin sermaye çıkışlarının seviyesini rahatça aştığı anlamına geliyor. Aynı zamanda yükselen fiyat rallisi için gereken satın alma likiditelerini de korudu ve XTZ piyasasının dünden bu yana %5,5’lik kazanç sağlamasına yardımcı oldu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin