31 Aralık Monero ve Dash fiyat analizi: XRM ve DASH için sıradaki duraklar
31 Aralık Monero ve Dash fiyat analizi: XRM ve DASH için sıradaki duraklar

31 Aralık Monero ve Dash fiyat analizi: XRM ve DASH için sıradaki duraklar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Monero dar bir aralıkta işlem görse de son birkaç saatte 164 dolarlık direnç seviyesine bir kez daha yaklaştı. Geçtiğimiz hafta, yükseliş eğilimi gösterdi ve orta noktanın üzerinde kaldı. Dash ise henüz onaylanmamış bir tarak ticaret modeli oluşturuyor.

Monero (XMR) fiyat analizi

Aralık ortasında, XMR 164 dolara dokundu ve birkaç gün sonra 142 dolara düştü. O zamandan beri, fiyat çoğunlukla 148 ila 164 dolarlık destek ve direnç seviyelerinde işlem gördü.

Her iki yönde de kırılma teşebbüsü çok hızlı bir şekilde tersine döndü ve iyi bir hacimde gerçekleşti, bu da pazarın böyle bir hamleye hazır olmadığını gösteriyordu.

Ancak önümüzdeki birkaç gün içinde bu kırılmayı görebiliriz. Alım satım hacmi sabit kaldı ve RSI, XMR 164 dolar seviyesine yaklaşırken bile nötr bir ivme gösterdi.

Yükselişte bir kırılma görmeden önce bir süre daha direnç altında yatay ticaret yapması muhtemel, bu da boğalar için bir hedef olarak 180 doları sunuyor.

Dash (DASH) fiyat analizi

DASH, henüz doğrulanmamış ters ve yükselen bir tarak oluşturdu. Bu yükseliş paterni, fiyatın formasyonun zirvelerini yeniden test ettiğini (bu bağlamda, 113 dolarda) ve yükselişe geçtiğini görüyor.

Stokastik RSI aşırı satım bölgesine daldı ve toparlanıyor, MACD ise güçlenen düşüş momentumunu gösteriyor.

Son birkaç saat içinde belirlediği 100-98 dolar tabanının altında bir kapanış, kripto paranın daha da aşağı gidebileceğini ve kalıbı geçersiz kılacağını gösterebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin