Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler
Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler

30 Temmuz Cardano (ADA) ve Tron (TRX) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin son hamlesiyle 10.000 doları kırdı ve 11.000 doların da üstüne çıktı. Bu haberin yazıldığı sırada 10.914 dolardan işlem gören BTC, yüksek korelasyon istatistikleri nedeniyle piyasaların oldukça hareketlenmesine sebep olurken Cardano ve Tron da bu oynaklıktan nasibini aldı.

Cardano (ADA)

Kripto para piyasasındaki 7. en büyük kripto para birimi olan Cardano, yılın başından bu yana %310’un üstünde kazandırarak yılın en iyi performans gösteren kripto varlıklarından biri oldu. Kripto para birimi son birkaç ay boyunca giderek daha dik bir artış eğilimi gösteriyor. ADA geçen hafta biraz durulurken Bitcoin’in 10 bin doları kırmasıyla yeniden ivme kazandı.

Bununla birlikte, bu itici güç tükenmiş gibi görünüyor. Bitcoin büyüdüğünde ADA %21 artarken, sonrasında %5’ten fazla düştü.

ADA’nın teknik göstergeleri bir boğa piyasasına işaret ederken, Chaikin Para Akışı sağlıklı kaldı ve sermaye girişlerinin halen sermaye çıkışlarından daha fazla olduğunu gösteriyor.

Cardano, bu yıl yılın en çok konuşulan kripto para birimlerinden biri oldu. Çok beklenen Shelley ana ağının dün yayımlanmasıyla itibarı daha da arttı.

Tron (TRX)

Eskiden ilk 10’un önemli varlıklarından biri olan Tron artık eski günlerinden uzakta. Ancak son performansıyla dikkat çeken TRX, birkaç aydır grafiklerde sürekli yükseliş trendi izliyor. 

Bitcoin’in son yükselişinden beri TRX’in neredeyse %10 arttığı görülüyor. Bununla birlikte bu haberin yazıldığı sırada, kripto para biriminin grafiklerinde düzeltmeler izleniyor.

Bollinger Bantlarının ağzı geniş kaldı ve bu durum piyasada bir dereceye kadar volatilite olduğuna işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi ise grafiklerde aşırı alım bölgesine yakın ve kısa bir düşüş kaydetti.

Geliştirme tarafında TRON, Justin Sun’un, vakfın merkezsiz finansa girişini duyurmasının ardından manşetlere taşındı.

Bu arada Ethereum beşinci yaş gününü kutluyor. Konuyla ilgili detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin