featured
XRP geri mi dönüyor?

30 Mayıs Ripple fiyat analizi: XRP geri mi dönüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

30 Mayıs Ripple fiyat hareketlerine dair önemli detayları aşağıdaki listede şu şekilde sıraladık:

  • Ripple fiyatı 0,55 dolar olarak belirlenen destek seviyesine tutunmayı başararak 0,60 doların üzerine kadar çıkmayı başardı.
  • XRP/USD çifti saatlik grafikte bu haftanın düşüş trendinin direnç seviyesi 0,60 dolar kırılmış oldu
  • XRP günlük kapanışında 0,60 doların üzerinde kalmayı başarırsa kısa vadede kazançlarını arttırabilir
  • Ripple fiyatı hem ABD doları hem de Bitcoin karşısında değer kazanmaya başladı. Kritik seviye 0,60 dolar üzerine geri gelen kripto para yükseliş sinyalleri veriyor.

Ripple fiyat eğilimi umut vaad ediyor

Ripple fiyat hareketlerini incelediğimizde 0,55 dolar seviyelerinde güçlü bir alıcı kitlesi ile karşılaşıyoruz. 0,5460 seviyelerine kadar inen fiyat, bu noktadan itibaren güçlü bir artış sergileyerek, 58 cent direncini hızlı bir şekilde geçti. Ayrıca son düşüş trendi dip ve tepe noktaları olan 0,61 ile 0,5460 seviyeleri referans alınarak oluşturulan fibonnaci düzeltme seviyelerinde 0,50 fib seviyesinin hızlı geçilmesi yükselmeyi teyit etti. Böylelikle 60 cent direnci de bu momentum ile hızlı bir şekilde geçildi.

Bu hafta üzerinde oldukça durduğumuz en önemli seviye ise XRP/USD paritesinde saatlik grafikteki düşüş eğilim hattı 0,60 dolarlık direnç kırılmış oldu.parite hem 0,60 dolar direncini kırdı hem de saatlik 100 SMA’nın üzerine oturmuş oldu. 0,6265 seviyelerine kadar yükselen kur, yazımız yayına hazırlanırken, son 24 saatte yüzde 9,36 artış ile 0,6129 dolar seviyelerinde işlem görmektedir. Olumlu hava bu şekilde devam ederse, gün içinde 0,6250 seviyesinin üzerinde hareketler görebiliriz. Alıcılar için bir sonraki direnç ise 0,65 dolar seviyesi olarak gözükmektedir.

30 mayıs ripple grafiği

Grafiğe baktığımızda fiyat düzeltmesi düşük kalırsa 0,54 seviyesinden 0,6265 değerine çıkan son hareketin fib 23,6 seviyesi destek görevi görebilir. Ancak şu an da en önemli destek 0,60 dolar ve 100 SMA’dır. Ana direnç fiyatı ise 0,6250 dolar olarak belirlenmiştir.

30 Mayıs Ripple teknik göstergeleri

30 mayıs ripple teknik
kaynak: tradingview

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin