Ethereum yeni zirvelere yönelmek için bir hazırlık yapıyor – işte ayrıntılar
Ethereum yeni zirvelere yönelmek için bir hazırlık yapıyor – işte ayrıntılar

30 Mayıs Ethereum fiyat analizi: Yeni hedef 555 dolar üstünde kalmak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

30 Mayıs Ethereum fiyatı ile ilgili önemli detayları şu şekilde özetleyebiliriz:

  • ETH fiyatı USD dolarına karşısın 555 dolar engelinin üzerine doğru sağlam bir yükseliş gösterdi
  • Dünün öne çıkan ana düşüş trendi ETH/USD saatlik grafiğinde 538 dolarlık direnç seviyesinin kırılması ile sona erdi
  • Parite şuan kendine 555 doların üzerinde kendine yer buldu. Ve 100 saatlik hareketli ortalamanın üzerindeki hareketler pozitif bir işaret olarak duruyor
  • Ethereum fiyatı dolar ve Bitcoin karşısında olumlu sinyaller veriyor. ETH gün kapanışında 555 dolarlık destek seviyesinin üzerinde kalmayı başarırsa, daha yüksek seviyelere ulaşabilir

30 Mayıs Ethereum fiyatı ana destek seviyesinin üzerinde

ETH’nin ABD doları karşısındaki hareketlerini incelediğimizde, 500 dolar üzerinde güçlü alımların olduğunu gözlemledik. Öyle ki bu seviyelerden başlayan keskin yükseliş Ethereum başına 50 dolar civarında bir kazanç sağladı. Böylelikle fiyat 520 ve 535 dolar gibi iki kritik direnç noktasını hızla gerçek önemsiz hale getirdi. Daha da önemlisi ise 555 dolar seviyesini geçip üzerinde kalmasıydı. Bu durum daha da yükselme potansiyelini ortaya koyması açısından önemli bir seviyeydi.

Tüm bu gelişmelere ek olarak saatlik grafikte tespit edilen ana düşüş trendi 538 dolar direncinin geçilmesi ile sonlanmış oldu. Bu trendin başlangıç ve bitiş noktaları olan 607 dolar ile 505 dolar seviyeleri referans alınarak oluşturulan Fibonacci düzeltme çizgilerine göre; parite şu an fib 50 seviyesinin üzerine çıkmış durumda. Kısa dönemde ise fiyatın 580 – 590 dolar fiyat aralığını denemesi beklenebilir. Fib 76,4 seviyesi üzerinde bir kırılış, yukarı yönlü bir hareketi hızlandırabilir. 590 dolar sonrası direnç alanı ise 600-607 dolar olarak belirlenmiştir.

30 mayıs ethereum grafigi

Grafiği incelediğimizde fiyatın 555 dolar üzerinde desteklendiğini görüyoruz. Eğer fiyat hareketi aşağı yönlü olursa, 100 saatlik hareketli ortalama ve 555 dolar destek alanı dikkatle takip edilmelidir. Ana direnç seviyesi ise 590 dolar olarak belirlenmiştir.

30 Mayıs Ethereum teknik göstergeleri

30 mayıs ethereum teknik gostergeler
kaynak: tradingview

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin