XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

30 Kasım XRP fiyat analizi: Alıcı ve satıcıların 38 sent mücadelesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

30 Kasım XRP fiyat hareketleri için kritik noktaları şu şekilde belirledik:

  • XRP önceki gün 40 senti gördükten sonra dün bu seviyelerden hızlı bir geri çekilme yaşadı.
  • Geri çekilme hareketinde 37 sente kadar gerileyen XRP, 3 sentlik bantta dalgalı fiyat hareketleri gösteriyor.
  • Yeni günde de alıcı ve satıcıların 100 ve 200 saatlik hareketli ortalamaları çevresinde baskın gelme mücadelesini izliyoruz.

30 Kasım XRP fiyat hareketleri

XRP dünkü işlem saatlerinin ilk yarısında 200 saatlik ortalaması üzerinde başlattığı yükselişini 40 sent seviyesinde gelen satışlar ile tersine çevirdi. Bu seviyeden gelen satışlar oldukça hacimli bir şekilde gelerek 200 HO’nun hızlı kırılmasına neden oldu.

XRP’nin 100 saatlik hareketli ortalamasın olan 0,3750 dolar civarında karşılanabilen XRP satışları, günün ikinci yarısında yerini korumayı başardı. Ancak bu süre zarfından oldukça volatil alım satım işlemleri ile karşılaşıldı.

Yeni güne 38 sentin hemen altında yine 100 saatlik hareketli ortalamasını destek alarak başlayan XRP’nin öğleye kadar bu bölgeyi iyi savunduğu görülürken, öğleden sonra bu bölgenin aşağısında fiyat hareketleri oluşacağı muhtemel gibi gözüküyor. Zira yazım esnasında Bitfinex verilerine göre 0,3750 dolar civarında gördüğümüz XRP/USD paritesi, aynı seviyelerde bulunan 100 ve 200 saatlik hareketli ortalamalarının altın birkaç saatlik kapanışlar yapması durumunda fiyat aşağı doğru sarkabilir.

Aşağı yönlü hareketlerde 0,3660 dolar önemli bir destek olarak dururken, aşağısına yönelim kayıpları artıracak gibi gözüküyor. bu seviyelerden yeniden alıcı bulması durumunda XRP’nin ilk etapta 38 senti kazanmaya çalışacağını göreceğiz. Sonrasında ise 0,3865 dolar üzerindeki kapanışlar kısa vadede XRP yükselişini tetikleyecektir.

Buna göre XRP gün içi destek – direnç seviyelerini özetlersek;

XRP için önemli teknik göstergeler

4 saatlik XRP/USD grafiğinde;

  • MACD göstergesi, merkeze doğru hareket ediyor. MACD histogramının kırmızıya dönmesi satışları hızlandırabilir.
  • Stokastik osilatör, aşırı satımı işaret etmek üzere
  • RSI göstergesinin son saatlerdeki satışların etkisi ile 50 seviyesinin altına sarktığı görülüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin