19 Eylül Ethereum (ETH) ve IOTA fiyat analizi: Beklenen seviyeler ve önemli noktalar
19 Eylül Ethereum (ETH) ve IOTA fiyat analizi: Beklenen seviyeler ve önemli noktalar

30 Kasım Ethereum fiyat analizi: ETH hareketli ortalamalarına tutunmaya çalışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

30 Kasım Ethereum fiyat hareketleri için kritik noktalar şu şekilde:

  • 127 dolara kadar süren Ethereum yükselişi yeni günde yerini yatay seyre bıraktı
  • ETH’nin yatay görünümde 117 dolar civarındaki 100 ve 200 saatlik hareketli ortalamalarından sağlam bir destek aldığı görülüyor.
  • ETH/USD paritesi bu destek noktasını savunmayı başarırsa yükselişine devam edebilir.

30 Kasım Ethereum fiyat hareketleri

Ethereum alıcıları ETH fiyatını tehlike bölgesinden uzaklaştırdıktan sonra kripto parada yeni toparlanma belirtileri görülüyor. Yükseliş hareketinin 130 dolar kapısından dönmesi sonrasında gelen düzeltmenin şu ana kadar 120 doların hemen altında kısıtlı kalması Ethereum için kısa vadede önemli detaylar olarak karşımıza çıkıyor.

Ayrıca yatırımcı ve traderlerin yakında takip ettikleri ve popüler olan 100 ve 200 hareketli ortalama seviyeleri de Ether yükselişini tetikleyici yönde hareket ediyor.  Her ne kadar 1 saatlik ETH/USD grafiğinde 100 saatlik ortalama, 200 saatlik ortalamayı keskin bir şekilde geçmese de bu hareket piyasa tarafından olumlu algılanabilir.

Ayrıca iki ortalamanın hemen hemen aynı seviyelerde bulunması Ether’in 117 dolar seviyesindeki desteğini sağlamlaştırıyor. Öğleden sonraki fiyat hareketlerinde bu destek seviyesinin üzerinde gelebilecek alışlar, Ether’i 120 doların üzerine taşıyabilecekken önümüzdeki hafta için 130 dolar yolunda önemli bir ivme yakalanabilecektir.

Ethereum fiyatının destek seviyesini kırması durumunda hemen altındaki 115 – 110 dolar bölgesi önemli bir destek alanı olarak çalışabilir.

Buna göre gün içerisindeki destek – direnç seviyelerini özetleyecek olursak;

2.direnç 125,81
1.direnç 123,44
pivot 119,60
1.destek 115,77
2. destek 113,40

Ethereum için önemli teknik göstergeler

4 saatlik ETH/USD grafiğinde;

  • MACD göstergesi nötr seviyesine yakın fiyat hareketi ile yatay görünümü yansıtıyor. MACD histogramının öğleden sonraki görünümü fiyatın yönü hakkında belirleyici olabilir.
  • Stokastik osilatör aşırı satım bölgesine yönelmiş durumda bu bölgedeki göstereceği tepki de Ethereum’un yönü için oldukça kritik.
  • RSI göstergesi kritik 50 seviyesinde olup önemli göstergeler, pivot seviyedeki Ether’in yönünü belirleme aşamasında olduğunu gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin