Ethereum nefes alıyor: Bu seviyelere dikkat! Destek/dirençler ve teknik analiz
Ethereum nefes alıyor: Bu seviyelere dikkat! Destek/dirençler ve teknik analiz

30 Haziran Ethereum fiyat analizi: Beklenen seviyeler, destek ve direnç noktaları, teknik göstergeler ve çok daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

27 Haziran’da 220 doların altına düşerek yatırımcıları korkutan Ethereum fiyatı, üç gündür istikrarlı bir artış gösteriyor. Son 24 saatteki performansıyla da ilk 10’daki kripto paralardan ve Bitcoin’den ayrışan ETH, dün gece 230 dolara dayansa da bu seviyeyi kırmayı başaramadı. ETH bu haberin yazıldığı esnada 228,95 dolardan işlem görüyor.

Ethereum’un 220 dolar seviyesinin üzerindeki istikrarlı görünümü sürerken 225 dolarlık direnç seviyesi ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde kalabilmesi, analistler tarafından iyiye yoruluyor.

Destek ve direnç noktaları ile Ethereum fiyatı için beklenen seviyeler

228 ve 230 dolardaki direnç seviyelerinin üzerinde ivme kazanmakta başarılı olamayan kripto paranın ilk destek seviyesi 225 dolar. Bu ayrıca son dalganın %50 Fib geri çekilme seviyesine yakın. Ayrıca ETH/USD saatlik grafikte 224 dolara yakın destekle önemli bir yükselen kanal oluştuğu gözlemleniyor.

ethereum, ethereum fiyatı, ethereum grafiği, ethereum dolar, ethereum ne kadar

Kanal desteği, son dalganın %61,8 Fib geri çekilme seviyesine yakın. Artan yönde, fiyat 228 dolar ve 230 dolarlık direnç seviyelerini temizlemek için mücadele ediyor.

Ethereum fiyatı 230 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkarsa yüksek bir yukarı yönlü hareket şansı yüksek. Bir sonraki büyük direnç, 235 dolar seviyesine yakın ve bunun üzerinde 250 dolarlık direnci yeniden ziyaret etme ihtimali söz konusu.

Ethereum 228 ve 230 dolar direnç seviyelerini temizleyemezse muhtemelen yeni bir düşüşe başlayacak. Kanal desteği 224 dolar seviyesine yakın. 222 doların altına düşülürse durum vahim bir hal alabilir.

222 ve 220 dolar destek seviyelerinin altına bir düşüş, belki de 215 dolar seviyesine doğru bir çöküş için kapıları açabilir. Bir sonraki önemli destek ise 205 dolar seviyesine yakın.

Teknik göstergeler

  • Saatlik MACD: Yavaş yavaş düşüş bölgesine doğru hareket ediyor.
  • Saatlik RSI: 50 seviyesinin üzerinde ve pozitif bir sapmaya sahip.
  • Büyük Destek Seviyesi: 224 dolar
  • Büyük Direnç Seviyesi: 230 dolar

Bu arada Ethereum ve Bitcoin yatırımcıları arasında bazı ayrışmalar söz konusu. Peki bu ne anlama geliyor. Yanıtı için buradaki haberimizi okuyabilirsiniz.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin