Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler
Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler

30 Ekim Litecoin ve Tron fiyat analizi: LTC ve TRX için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa çapında yaşanan satışlar esnasında Litecoin alım hacminde de önemli bir düşüş görüldü. Bu durum dijital varlığı kilit desteğin altına indirdi. Tron ise oldukça değişken bir senaryonun ortasında güçlü bir satış baskısı yaşadı.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

30 Ekim Litecoin fiyat grafiği
30 Ekim Litecoin fiyat grafiği

Bu haberin yazıldığı esnada Litecoin, trend çizgisinin hemen üzerinde işlem görüyor ve 53,51 dolarlık desteğe yakın bir seviyeye döndü. Dijital varlık geçen hafta istikrarlı bir yükseliş eğilimi göstermişti ancak piyasa çapındaki satışlar sürerken dünden bu yana %4’lük bir kayıp kaydetti.

Düşen OBV seviyelerinden görüldüğü üzere alım hacimlerinde görülen düşüş, alıcıların aşağı yönlü fiyat hareketini durdurmak için gerekli güce sahip olmadığını da gösterdi.

Aroon Göstergesi bir satış sinyali verdi. Aroon Down (mavi) Aroon Up’ın (turuncu) üzerinde yükseldi.

Düşüş yavaşladıkça fiyatlar, önümüzdeki birkaç işlem seansı boyunca 52,349 dolarlık destekten geri dönebilir.

Tron (TRX) fiyat analizi

30 Ekim Tron fiyat grafiği
30 Ekim Tron fiyat grafiği

Hafta sonuna girerken, Tron genel düşüş trendini sürdürüyor. Bu haberin yazıldığı sırada dijital varlık, trend çizgisinin oldukça altında işlem görüyor ve bu durum kısa vadede güçlü bir satış baskısı olduğunu gösteriyor.

+DMI’nin (mavi) üzerinde -DMI (turuncu) ile Yönlü Hareket Endeksi bir satış sinyali verdi. Ayrıca yükselen bir ADX (pembe), satış baskısının güçlendiği anlamına geliyor.

Bu durumdan yararlanarak, satıcılar bölgedeki anlık destek seviyesi boyunca ivme kazanırsa hafta sonu boyunca başka bir satış baskısı dalgası beklenebilir.

Bollinger bantlarının genişlemesinden elde edilen artan volatilite seviyeleri, mevcut senaryo göz önüne alındığında, ayıların lehine olabilecek geniş fiyat hareketlerine de yer veriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin