30.000 dolara önce kim ulaşacak? Bitcoin mi yoksa YFI mi?
30.000 dolara önce kim ulaşacak? Bitcoin mi yoksa YFI mi?

30.000 dolara önce kim ulaşacak? Bitcoin mi yoksa YFI mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük kripto para birimleri güne yükselişte başladı. Günün pivot seviyelerinden uzak durmak direnç seviyelerini devreye sokabilir. 23 Aralık’ta Bitcoin fiyatı, Yearn.Finance’i başarıyla geçti ve en yüksek değerli kripto para oldu. YFI, 18.000 dolardan önemli bir toparlanmanın ardından şu anda 21.780 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin en sonunda YFI’yi geçmeyi başardı

Bu haberin yazıldığı sırada yearn.finance fiyatı 23.963,51 dolarda ve 24 saatlik işlem hacmi 460.479.791 dolar. YFI son 24 saatte %21.28 arttı. Mevcut CoinMarketCap sıralaması, 718.139.313 dolarlık piyasa değeri ile 37. sırada.

YFI’ye girişlerin tekrar yükseldiğini görebildiğimiz gibi, büyük yatırımcılar, satın almaya başlamadan önce YFI fiyatının düşmesini sabırsızlıkla bekliyorlar. Bu da defi token fiyatının büyük bir dalgalanmadan önce düşüşe hazır olduğunu gösteriyor.

Ethereum ile benzerlik dikkat çekiyor

Daha önce, Kasım ayında balinaların dipleri satın almasıyla sonuçlanan benzer bir davranış gördük. 4 saatlik ve 12 saatlik grafiklere göre, TD Sıralı göstergesi aynı anda iki satın alma sinyali sunarak yükseliş görünümüne çok fazla güven verdi.

Analistler, Yearn.finance’ın mevcut teknik yapısının 2016’nın sonundaki Ethereum’unkine benzer olduğuna inanıyor. Tarih tekerrür edip de YFI önümüzdeki günlerde benzer bir patlama görürse, tokenin bir miktar parabolik ivme görmesiyle sonuçlanan başka bir fiyat keşif aşamasına girme olasılığı güçlü.

BTC istikrarlı bir performans sergiliyor. Şu anda Bitcoin fiyatı 23.671,46 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 36.382.424.119 dolar. Kripto para birimi son 24 saatte %3,14 arttı.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin