Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler
Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler

3 Temmuz altcoin analizi: Litecoin (LTC) ve TRON (TRX)

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin’lerin birçoğunun Bitcoin’den ayrıştığına dair bazı raporlar ortaya çıksa da çoğunluk halen dünyanın en büyük kripto para birimine bağlı bir yol izliyor. Bugünkü altcoin analizimizde konuklarımız Litecoin (LTC) ve TRON (TRX).

Litecoin (LTC)

Piyasanın en büyük yedinci kripto para birimi Litecoin, birkaç haftadır pek iyi gitmiyor. LTC’nin grafiklerine bakıldığında sabit bir görünüm var ancak 24 Haziran tarihinde de görüldüğü gibi Bitcoin bir darbe yediğinde LTC çok derinden etkileniyor. LTC son düşüşten bu yana iyi bir performans sergilemiş olsa da tüm kayıplarını kurtarmaktan uzaktı.

Parabolik SAR’ın noktalı imleçleri fiyat mumlarının çok altında olduğundan piyasadaki düşüş açık bir şekilde görülüyor. Chaikin Para Akışı kısa toparlanmasının ardından yükselirken, kısa süre sonra CMF’nin 0,20 civarında düşmesiyle, sermaye çıkışlarının sermaye girişlerinden daha fazla olduğuna işaret edildi.

Geliştirme tarafında; Grin geliştiricisi David Burkett kısa süre önce Litecoin’deki MimbleWimble uygulaması hakkında bir test ağının eylül ortasına kadar hazır olması gerektiğini söyledi.

Tron (TRX)

Bir zamanlar kripto para sıralamasının ilk 10’unda düzenli olan popüler bir dayanak noktası olan Tron (TRX) artık eskisi kadar güçlü değil. Son 6-8 aydır listelerde en çok dikkat çeken performanslar Cardano, Tezos, Chainlink ve Monero gibi kripto paralar tarafından sergileniyor.

24 Haziran’daki düşüşün ardından Tron, LTC’den daha iyi toparlandı. %10’un üzerinde değer kazanan TRX son 12 saattir bir miktar düşüşle karşı karşıya kaldı.

Bollinger Bantları grafiklerde genişlemeye ve volatilite ima etmeye devam ederken, Awesome Osilatör pazarda artan düşüş momentumuna dikkat çekiyor.

Bu arada Bitcoin grafiğinde kritik bir konsolidasyon fraktalı ortaya çıktı. Kırılma mı geliyor? Detaylar buradaki haberimizde.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin