Fed raporu sonrasında Stabilcoinler ile ilgili sesler çoğalıyor
Fed raporu sonrasında Stabilcoinler ile ilgili sesler çoğalıyor

En son piyasaya çıkan 3 stablecoin ve özellikleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stablecoin’ler arasındaki rekabet oldukça önemli bir şekilde artmaya devam ediyor. Aslında, bu yeni stablecoin’lerin çoğu 2018’in ikinci yarısında piyasaya çıktı ve bu da oldukça ilginç bir eğilim yarattı. Aşağıdaki 3 stablecoin ve özellikleri, kripto endüstrisinde neler yaratacak? Bunu zaman gösterecek.

İşte 2018’in son çeyreğinde çıkan 3 stablecoin ve özellikleri

3- Tiberius Coin

Bu projeyle ilgili söylentiler, birkaç hafta önce ortaya çıkmaya başladı, ancak o zamanlar çok fazla ayrıntı kamuoyuyla paylaşılmadı. Yakın tarihli bir güncellemede, Tiberius Grubu bu stablecoin’in değerli metallerle destekleneceğini doğruladı. Altın, gümüş, platin, bakır, nikel vb. ile bağlantılı farklı bir para birimi olacak. Bu, oldukça farklı bir yaklaşım, çünkü aynı şirket tarafından dağıtılan bir kripto para ama birden çok madenle desteklenecek, buda birçok farklı stablecoin’e yol açacak.

Kripto para birimi endüstrisine daha fazla stablecoin’in nasıl getirilmesi gerektiği konusunda bazı endişeler var. Endüstrinin yatırımcılara daha cazip gelmesini sağlamak için Tiberius Grubu’nun bu farklı parayı yakın gelecekte ihraç etmesinin temel nedeni bu. Şirketin arzu edilen etkiye sahip olup olmayacağı, tamamen farklı bir konu.

2- Candy

Gerçek şu ki, hiç kimse Candy ismini ciddiye almaz. Bu kripto para birimine daha yakından bakacak olursak, bunun Moğolistan’da çıkarılacak olan yeni bir stablecoin olduğu ortaya çıkıyor. Mobifinance, şirketin Moğolistan Bankası’ndan bir Elektronik Nakit lisansı almasıyla bunu gerçekleştiren ilk şirket olacak.

Candy para birimi bu ülkede geleneksel parayı tamamlayacak. Daha spesifik olarak, birincil kullanım durumu, faturaları ödemenin yanı sıra mal ve hizmet satın almak. Diğer işlevler mikro krediler ve mobil desteği içerir. Bu yeni para birimi ve buna bağlı dijital ödeme sistemi, Ekim ayı başlarında kitlelere yayılacak.

1- LBXPeg

Belki de en az pazarlanabilir satablecoin ismi LBXPeg’dir. Bu yeni stablecoin, İngiltere merkezli bir OTC ticareti ve borsa operatörü olan LBX tarafından çıkarılacak. Firma bu kripto para birimini pounda sabitliyor, bu da onu göldeki tuhaf bir ördek haline getiriyor. Bugüne kadar, piyasada bir miktar aşırı doygunluğa sahip gibi görünse de, stablecoin’lerin büyük çoğunluğu ABD dolarına sabitleniyor.

LBXPeg’in amacı, özellikle Birleşik Krallık içinde, kripto para birimi endüstrisi için ek likidite yaratmak. Ayrıca, ERC20 tokeni ile karşılaştırıldığında farklı bir standart olan bir ERC-621 tokeni olacak. Bu, LBX’in banka hesabında tutulan GBP’nin tutarıyla eşleşmesi için sabit yapının esnek bir şekilde tedarik edilmesini kolaylaştırır.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin