Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı
Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı

3 Nisan Tron, Aave ve Waves fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron, 4 saatlik zaman diliminde yükselen bir üçgen oluşturdu ve yukarı doğru bir kırılma öngördü. Aave, 400 $ seviyesinin üzerine çıktıktan sonra tükenme gösterdi, WAVES ise 13.2 $ direncini tersine çeviremedikten sonra bir sell-off ile karşılaştı.

Tron [TRX] fiyat analizi

Fiyat 0,067 $ seviyesinin üzerine çıktıktan sonra Tron’un 4 saatlik zaman diliminde yükselen bir üçgen görüldü. Bir devam modeli olarak ele alınırsa, üst trend çizgisinden yukarı doğru bir kırılma meydana gelebilir. Bu aynı zamanda durumdan yararlanmak isteyen traderlar için bazı alım sinyalleri sağlayacaktır.

MACD yükseliş eğilimi göstererek kapanırken, RSI üst bölgeyi yeniden ziyaret etmeye çalıştı. Bu faktörler, önümüzdeki seanslarda olumlu bir sonucu destekledi. Olumsuz tarafı, 24 saatlik ticaret hacimleri yazı yazılırken yaklaşık %30 düştü. Muhtemel olmasa da, bir düşüş, destek seviyelerini 0,07 dolar ve hatta 0,06 dolar seviyelerine çekebilir.

Aave [AAVE] fiyat analizi

Aave, geçtiğimiz birkaç seansta 400 $ sınırının üzerine tırmanırken, piyasasında doygun koşullar kaydedildi. RSI, aşırı alım bölgesinden yörüngeyi tersine çevirdi ve 397,1 dolarlık desteğe doğru bir geri çekilme gösterdi. Özellikle Chaikin Para Akışı yarım çizginin üzerine çıktığı ve kripto para birimine güçlü sermaye girişi gösterdiği için bu seviyeden bir kırılma olasılığı düşüktü.

İleriye dönük olarak, boğalar için bir sonraki hedef, en son bir ay önce görülen bir bölge olan 447,8 $’da yer aldı. Ancak, piyasanın yukarıda belirtilen seviyenin üzerine çıkması için güçlü bir satın alma baskısı oluşturması gerekiyordu.

Waves [WAVES] fiyat analizi

Dün yükseliş hareketinin ardından, Waves 13.2 $’lık üst tavanda bir miktar ret yedi. 24 saatlik işlem hacimlerinde %120’lik bir artış, traderların kripto varlığını boşalttığını ve kâr alımı yaptığını gösterdi.

MACD’nin sinyal hattı hızlı hareket eden çizgiyi yakaladı ve histogram zayıflayan momentumu kaydetti. Hala daha yüksek seviyelerde işlem gören OBV de yazı yazılırken düştü. Boğaların mevcut fiyat seviyesinde geri dönmesi bekleniyor, ancak güneye doğru bir hareket, fiyatın 11,5 $ işaretine doğru gerilediğini görecektir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin