Dev kripto borsası, metaverse gelişimini desteklemek için 100 milyon dolarlık bir kampanya başlattı

Bu 3 metaverse coin son 24 saatte %200’ün üzerinde arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasaları bu hafta yatay ticaret yapmaya devam ederken, bazı Metaverse coinleri önemli fiyat artışları görüyor. Bu yazıda, bugünün fiyatı en çok yükselen ilk üç Metaverse coin’ine bakıyor.

MiniGame (MINIGAME)

Aralık 2021’de piyasaya sürülen MiniGame, Binance Smart zincirinde dağıtılan topluluk odaklı bir tokendir. Proje, Steam’e benzer şekilde BSC’de bir Metaverse oyun kuluçka platformuna sahiptir.

MiniGame, projelerinin topluluk yönüne odaklanır, yani platformun gelişimini tek bir varlık kontrol etmez. Bunun yanında, şu anda Minimum Uygulanabilir Ürün (MVP) olmadığını belirtmekte fayda var.

Bu projeyi öne çıkaran ve son fiyat artışının olası bir nedeni, MINIGAME tokeninin arkasında bulunan ekibin, popüler meme parası Shibazilla’yı 100 bin dolarlık bir piyasa değerinden 58 milyon doların üzerine çıkaran kişiler olmasıdır.

Metaverse coin MINIGAME, son 24 saatte %226 artışla bugün en çok kazananlardan biri. Piyasa değeri 484 bin dolar ve 24 saatlik hacmi 69 bin dolar. Token PancakeSwap’da bulunuyor.

Squidanomics (SQUID)

Ekim 2021’de lansmanı yapılan Squidanomics, kullanıcıların sadece SQUID tokenlerini tuttukları için ödüller kazanmalarını sağlayan, oynamak için bir Metaverse oyunu içeren Squid Games temalı bir Binance Akıllı Zincir projesidir.

Squidanomics, kullanıcıların bulmacaları çözmelerini, engelleri aşmalarını ve NFT’ler ve token ganimetleri gibi değerli ödülleri keşfetmelerini sağlayan 3D sürükleyici bir Metaverse olan Squid Shooter oyununa sahiptir.

Kullanıcılar şu anda MetaMask cüzdanlarını BSC’ye bağlayabilir ve oyunu deneyebilirler. Oyunu oynamak için, kullanıcıların şu anda 23 dolara mâl olan genel bir NFT satın almaları gerekiyor. Bu giriş biletini Treasureland NFT pazarından satın alabilirsiniz.

SQUID fiyatı bugün %270’in üzerinde arttı ve onu günümüzün en iyi performans gösteren Metaverse kripto paralarından biri yaptı. SQUID, Asgari Uygulanabilir Ürünlerinin yüksek kalitede olması ve ekibin ürünleri teslim edebileceğini göstermesi nedeniyle göz atmaya değer bir metaverse coin.

SQUID’in 24 saatlik hacmi 71 bin dolar olan tamamen seyreltilmiş 4,3 milyon dolarlık bir piyasa değeri var. SQUID’i PancakeSwap üzerinden satın alınabilir.

Knight War The Holy Trio (MRE)

15 Ocak 2022’de piyasaya sürülen Knight War: The Holy Trio, dünyanın ilk blok zinciri tabanlı boşta savunma oyunudur. Oyun, kullanıcı tabanı büyüdüğünde Polygon’un ağına geçme planları ile Binance Akıllı Zinciri üzerine inşa edilmiştir.

Knight War: The Holy Trio, otomatik savaş mekaniğine sahip bir ARPG oyunudur. Oyun, Tek Oyunculu PvE macera modu, günlük ödül sistemi ve çok oyunculu özelliklerini barındırır. Kullanıcılar, otomatik PvP Arena modunda savaşmak ve ödüller kazanmak için beş kişilik ekipler kurabilir.

Kullanıcılar ayrıca temel istatistiklerini artırarak karakterlerine silahlar da takabilirler. Silahlar NFT olarak belirtilmiştir ve Knight War pazarından satın alınabilir. Yazarken, bir yay veya hançerin ortalama fiyatı kabaca 30 dolardı, bu da makul bir giriş noktası.

Knight War: Holy Trio, Meteor Remnant Essence (MRE) tokeninden ve Knight War Spirits’ten (KWS) oluşan çift metaverse coin’li bir ekonomiye sahiptir. Tüm oyuncular, oyunu çok oyunculu ve tek oyunculu modlarda oynayarak MRE tokeni kazanabilir ve bu token tamamen takas edilebilir bir BEP-20 tokenidir. KWS tokeni ise yalnızca sıralama, PvP turnuvaları ve dünya boss avları gibi özel topluluk etkinliklerinde kazanılabilir.

MRE, bugün %340 ile fiyatı en çok artan Metaverse coin’i olsa da, KWS hafta sonu bir miktar düşüş ivmesinden sonra yatay işlem gördü. MRE ve KWS’yi PancakeSwap üzerinden satın alabilirsiniz.

nulltx


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin