featured

Bu 3 kripto para birimi, 2023 yılında büyük patlamalar yaşayabilir! İşte sebepleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılı, kripto para piyasası için oldukça kötü geçti. FTX çöküşü gibi bazı felaketler sonucunda başta piyasa lideri olan Bitcoin olmak üzere, piyasanın tamamı büyük oranlarda değer kaybetti. Piyasa için son kötü haber ise kripto milyarderi olan Sam Bankman-Fried’in tutuklanması oldu.

Piyasa o zamandan beri durgun ve toparlamakta zorlanıyor. Ayrıca, dünyayı çevreleyen zorlu ekonomik durumların da etkisi oldukça büyük. Ancak, 2023’te yatırımcıların dikkat etmesi gereken bazı altcoin’ler var. Çünkü bunlar, 2023 yılında yükseliş için çok büyük potansiyele sahip. İşte, muhtemelen 2023 yılında patlama yaşayacak 3 kripto para birimi:

Binance Coin (BNB)

BNB, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yerel token’ıdır. Altcoin, Twitter’a 500 milyon USD ile katılmayı planlıyor. Bu, fiyatın 2023’te artış yaşayabilmesi için güçlü bir neden.

BNB ,2017’de piyasaya sürüldü ve tüm bu yıllar boyunca katlanarak büyüdü. 2022 ayı piyasasında bile token son derece iyi performans gösterdi. Ancak son zamanlarda Binance, kurucusu CZ’nin dış etkenlerden kaynaklandığını iddia ettiği FUD ile karşı karşıya kaldı.

Ripple (XRP)

Ripple, dünyadaki en gelişmiş kripto para birimlerinden bir tanesidir.

kripto para

Ancak Ripple şu anda SEC’e karşı bir dava ile karşı karşıya. Ripple bunu kazanırsa 2023’te büyüme şansı yüksek. Raporlara göre 30 Ocak önemli bir gün olabilir.

Cardano (ADA)

Ethereum’dan sonra Cardano, DApp’ler için en büyük akıllı sözleşme platformu listesine giriyor. Uzun vadeli yatırımlar için güvenli bir altcoin olarak kabul edilir.

Cardano yavaş ama kademeli bir ilerleme kaydediyor. Bu yüzden yatırımcılar, 2023 yılında Cardano’yu da takip etmeyi bırakmamalıdır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin