12 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler
12 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler

3 Kasım Ripple fiyat analizi: Düşüşteki XRP için sıradaki durak neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 24 saatlik grafikte küçük bir geri çekilmeye tanık olurken, altcoinler toplu olarak güçlü düzeltmeler yaşadı. Ripple, direncin hemen üzerinde konsolide olsa da neredeyse %4 geriledi. XRP’nin uzun vadede aşırı türbülans sergileyen piyasada yükseliş yakalaması zor görünse de imkansız olmayabilir.

12 saatlik XRP grafiği

3 Kasım 12 saatlik Ripple fiyat grafiği
3 Kasım 12 saatlik Ripple fiyat grafiği

XRP’nin 12 saatlik grafiğine göre, token 22 Ekim’den bu yana istikrarlı bir düşüşle karşı karşıya olduğundan 24 saatlik geri çekilme şu anda pek de önemli değil. Varlık, yükselen bir takozun trend çizgileri içinde salınırken nihai düşüş kırılması 28 Ekim’de gerçekleşti. O zamandan beri fiyat düşmeye devam ederek 0,382 Fibonacci geri çekilme hattına (yani 0,2305 dolar) ulaştı. Şimdi fiyat ana desteğini yeniden test ettiğinden beri hızlı bir geri dönüş yapabilir ancak 0,249 dolarda güçlü bir direnç yatıyor.

XRP’nin işlem hacmi, oynaklığa bakılmaksızın dikkate alınan bir unsur. Mavi yol ileriye doğru olası bir yön olsa da 0,2300 ila 0,249 dolar arasında daha fazla yatay hareket beklenebilir.

Sebepler

Piyasa göstergeleri tam olarak yükseliş veya düşüş eğilimi göstermediğinden, şu anda net bir eğilim belirlemek biraz zor. MACD çizgisi mavi çizginin gerisinde kaldığı için MACD açık bir düşüş eğilimi önerdi. Awesome Osilatör düşüş momentumunda net bir artış gösteremedi.

Öte yandan Stokastik RSI aşırı satım bölgesinde bir hafta içinde yükseliş rallisi olasılığını artırması muhtemel başka bir düşüş eğilimi gösterdi. Bununla birlikte eğilim hâlâ düşüş yönünde.

Sonuç

Haftalık grafik şu anda açıkça düşüş eğilimi gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI), temmuz ayından bu yana ilk kez 50 seviyesinin altına düştü. Bu nedenle uzun vadede ileriye dönük güçlü bir düşüş dönemi maalesef olası görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin