Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir
Litecoin, bu direnç bölgesini kırarsa yoluna devam edebilir

3 Kasım Litecoin ve Cosmos fiyat analizi: LTC ve ATOM için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son haftalarda yükselişe geçen Bitcoin baskınlık oranı 64,5 seviyesine geldi. Analistlere göre Litecoin önümüzdeki günlerde 50 dolardan işlem yapması muhtemel, Cosmos ise yükseliş eğilimi gösterdi ve yaklaşık %7’lik bir sıçrama gördü.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

3 Kasım Litecoin fiyat grafiği
3 Kasım Litecoin fiyat grafiği

Litecoin, dikdörtgen bir üst model (sarı) oluşturdu ve işlem seansını modelin altında kapattı. Bu durum önümüzdeki günlerde LTC için 49 dolarlık bir hedef öngörüyor.

50 dolarlık alan, güçlü bir talep bölgesi ve LTC için destek görevi görebilir. 50 dolarlık destek seviyesinin altındaki bir kapanış, fiyatı kısa bir süre sonra 46 dolara kadar düşürebilir. Benzer şekilde boğalar fiyatı 53 doların üzerine çıkarırsa ve ayıları savuşturmayı başarırsa, 56 dolara doğru bir hareket başlatılabilir.

Sıfır çizgisinin altına inen MACD, LTC’nin kısa vadede aşağı doğru hareket etme olasılığını ortaya koyarken düşüş ivmesini bir kez daha gözler önüne serdi.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

3 Kasım Cosmos fiyat grafiği
3 Kasım Cosmos fiyat grafiği

Fibonacci Retracement aracını kullanarak, ATOM’un 3,78 dolardan 6,26 dolara hareketi için bazı önemli geri çekilme seviyeleri belirlendi (beyaz).

Analistlere göre yükseliş eğilimi gösteren ATOM’un 4,74 dolara kadar yükselmesi mümkün. ATOM’un olası yükselişi için daha muhafazakar bir hedef 4,58 dolar olacaktır.

Uzun vadeli eğilim kripto para için aşağı yönlü ve 4,3 doların altındaki bir işlem seansı, ATOM’un 4 dolar ve 3,8 dolara kadar düşmeye hazır olabileceğinin sinyalini verebilir.

Bu arada Bitcoin fiyatı 500 dolar artarak bir kez daha 13.700 doların üzerine çıktı. Detaylar için buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin