3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?
3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?

3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son 36 saat içerisinde 400 dolardan 378 dolara gerileyen Ethereum fiyatı kısa vadeli çöküş yaşıyor. Bu düşüş eğilimini takiben daha fazla düzeltme gerçekleşebilir. Sonrasında 370 dolardan hızlı bir geri dönüş de olası bir senaryo olarak karşımıza çıkıyor.

4 saatlik Ethereum fiyat grafiği

3 Kasım 4 saatlik Ethereum fiyat grafiği
3 Kasım 4 saatlik Ethereum fiyat grafiği

4 saatlik grafik şu anda iki fiyat modeli arasında büyük bir izdiham sergiliyor. Yükselen bir kanalda geçen ay grafiklerde fiyat da yükselirken, sonrasında bir kırılmaya girdi ve ardından varlık azalan bir kanala geçiş yaptı. Şu anda Ethereum için fiyat görünümü hâlâ düşüşte ancak model yükselişe dair ipuçları içeriyor.

50 Hareketli Ortalama düşüş baskısına karşı çıkıyor ve analistlere göre varlık önümüzdeki birkaç gün içinde büyük olasılıkla 400 dolara geri dönebilir. Ticaret hacmi fiyatta doğrusal bir hareketle son 2 hafta içinde düşüş yaşadı.

Ethereum için MACD / RSI / Stokastik RSI
Ethereum için MACD / RSI / Stokastik RSI

400 dolara dönüş görülebilir

Şu anda piyasa göstergeleri de yükseliş eğilimi gösteriyor. Göreli Güç Endeksi (RSI), güçlü satış baskısının ETH’nin değerini düşürmesinin ardından şu anda yeniden yükselişte. Stokastik RSI, mavi çizginin turuncu çizgiyle yükseliş eğilimi göstermesiyle birlikte net bir geçiş gösterdi.

Son olarak, trend 378 dolara düşen mevcut grafikle başa çıkmaya devam ederken, MACD de biraz düşüş gösterdi.

Sonuç

Grafikte muazzam bir dalgalanma olsa da Ethereum’un dip seviyelere ulaştıktan sonra güçlü bir toparlanma izlemesi muhtemel. AMBCrypto kısa vadede hedefin 400 dolar olabileceğini ifade ediyor.

Bu arada 3 Kasım Chainlink ve IOTA fiyat analizi için buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin