Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler
Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler

3 Kasım Chainlink (LINK) ve IOTA fiyat analizi: Önemli noktalar, beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi bir önceki güne göre değişiklik göstermedi ve 71’de kaldı. Haftalık ve aylık mum, yüksek bir zaman diliminde direnç seviyesi olan ve ATH’den önceki son ana seviye olan 13.800 dolardan kapandı. Chainlink, ters yönde bir kırılma girişiminde bulundu ancak şiddetle reddedildi. IOTA ise satış baskısı karşısında düşüş eğilimini sürdürdü.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

3 Kasım Chainlink fiyat grafiği
3 Kasım Chainlink fiyat grafiği

Geçen ay 7,3 dolardan 12,97 dolara geçiş için Fibonacci Retracement aracı, izlenecek bazı önemli seviyeleri elde etmek için kullanıldı.

Chainlink, son birkaç gün içinde azalan bir kanal içinde hareket ediyordu. 12,6 dolarlık bir hedefle yükselişe geçti ancak 11,6 dolar seviyesinin üstesinden gelmekte zorlandı. LINK ayrıca fiyat ve momentum arasında düşüş eğilimi gösterdi.

LINK, kanal içinde geri püskürtüldü ve yazı yazılırken desteği 10,14 dolardan geri çekti. Sonrasnda direnç olarak 10,42 doları yeniden test etti. RSI aşırı satım bölgesindeydi, bu nedenle LINK biraz daha yükseğe sıçrayabilirdi.

Ancak LINK için ivme açıkça düşüş gösterdi. 10,14 doların altındaki kapanış, 9,47 dolara dek düşüşe sebebiyet verebilir.

IOTA fiyat analizi

3 Kasım IOTA fiyat grafiği
3 Kasım IOTA fiyat grafiği

Gölgeli kısım IOTA için bir talep bölgesini temsil ediyor. Bununla birlikte son düşüş baskısı, IOTA’yı 0,235 dolar seviyesinde destek bulmak için bu bölgenin altına itti.

OBV, bir dizi düşük zirve oluşturduğu için son birkaç gün içinde düşüş eğilimi gösteriyor. Yine de geçen hafta boyunca simetrik bir üçgen oluşturan bir dizi yükseliş meydana geldi.

Destek seviyesi yeterli güçle savunulabilirse IOTA’nın 0,245 dolar seviyesine doğru yükseldiğini görebiliriz. Bu durum OBV oluşan üçgenin üzerine çıkarsa daha olası hale gelecektir.

Bu arada bir eToro analisti, Bitcoin fiyatını 14 bin doların üzerine taşıyacak şeyi açıkladı. Ayrıntılar buradaki haberimizde.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin