Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

3 Eylül Litecoin fiyat analizi: LTC için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son iki seansta, ABD doları karşısında Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Litecoin’de keskin bir düşüş oldu. Daha önce Litecoin fiyatı 60 dolarlık direnç bölgesinin üzerine çıktı ancak ana 64 dolarlık direnci geçemedi.

Son günlerde yaşananlar

64,35 dolar civarında yüksek bir salıncak oluştu ve fiyat keskin bir düşüşe başladı. 62 dolar ve 60 dolar destek seviyelerinin altında bir kırılma oldu. Sonrasında LTC/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 61,45 dolara  yakın destekle büyük bir bağlantı yükseliş trendi çizgisinin altında bir kırılma izlendi.

Litecoin fiyatı şu anda 57 dolarlık destek seviyesini test ediyor. Bir sonraki destek, 56,50 dolar seviyesine veya , 53,99 dolarlık dipten 64,35 dolara yaşanan yukarı yönlü hareketin %76,4 Fib geri çekilme seviyesine yakın

57 dolarlık destek bölgesinin altında olumsuz bir kırılma yaşanması halinde 55 dolar seviyesinin altında daha fazla kayıp riski bulunuyor. Bir sonraki büyük destek, fiyatın 50 dolar desteğini yeniden test edebileceği 54 dolara yakın. Aksi yönde fiyat 57 dolarlık destekten iyi bir iyileşme dalgası da başlatabilir.

İlk engel 60 dolar seviyesine ve 55 basit hareketli ortalamaya (4 saatlik) yakın. 60 dolar direncinin üzerinde başarılı bir kapanış, 62 ve 64 dolar direnç seviyelerine doğru yeni bir artış için şart.

3 Eylül Litecoin fiyat grafiği

Grafiğe bakıldığında Litecoin fiyatı açıkça 60 dolar seviyesinin altındaki düşüş bölgesinde işlem görüyor. Genel olarak fiyatın yakın vadede pozitif bir bölgeye geçmesi için 60 ve 60,5 dolarlık direnç seviyelerini kırması gerekiyor.

Teknik göstergeler

  • 4 saatlik MACD: Düşüş bölgesinde ivme kazanıyor.
  • 4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): 40 seviyesinin oldukça altında.
  • Temel Destek Seviyeleri: 57 ve 54 dolar
  • Temel Direnç Seviyeleri: 60 ve 60,50 dolar

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin