Bu altcoin zincirlerini kırdı
Bu altcoin zincirlerini kırdı

Cepleri doldurmaya geliyor: 3 aylık direncini kıran altcoin kopmak üzere!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 1Inch (1INCH), 24 Ocak’taki sıçramasının ardından uzun vadeli düzeltmesini potansiyel olarak tamamladı. 2,20 doları da geri kazanmayı başarabilirse boğa görünümü doğrulanacak.

27 Ekim’den beri düşüyordu

1INCH, 7,77 $’a ulaştığı 27 Ekim’den bu yana düşüyor. Gelinen nokta 8 Mayıs’taki tüm zamanların en yüksek fiyatına göre biraz daha düşük bir seviye. Bu hareket uzun bir üst fitil yarattı ve ardından token önemli ölçüde düştü.

Sonrasında kripto para birimi 24 Ocak’ta 1,42 $’a kadar düştü. Ardından hafif bir sıçrama başladı ve o zamandan beri 1INCH yukarı doğru hareket ediyor.

Altcoin şu anda Mayıs 2021’den bu yana destek görevi gören 2,20 dolarlık alana yaklaşıyor. Burayı aşabilirse trendin artık boğa olduğunu doğrulayabiliriz.

1INCH Drop

Daha yakından bakıldığında, 1INCH’in yukarıda bahsedilen zirveden beri mevcut olan alçalan bir direnç çizgisinden koptuğu görülüyor.

Teknik göstergeler 1INCH için harika işaretler veriyor

Ayrıca teknik göstergeler yükseliş işaretleri gösteriyor. Özellikle MACD’de gelişen önemli yükseliş sapmasında görülebiliyor. Böyle belirgin bir yükseliş sapması, çoğu zaman yükseliş eğiliminin tersine dönmesinden önce gelir.

Buna ek olarak, RSI 50’nin üzerine çıktı. RSI bir momentum göstergesidir ve 50’nin üzerindeki değerler yükseliş olarak kabul edilir.

Bu nedenle, günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler, 1INCH trendinin yükselişte olduğunu ve tokenin sonunda 1,22 $ yatay direnç alanını geri alacağını gösteriyor.

Ongoing breakout

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin