Usta analist Bitcoin ve 3 altcoin'de alım noktalarını tek tek anlattı:
Usta analist Bitcoin ve 3 altcoin'de alım noktalarını tek tek anlattı: "Hepsi birer fırsat!"

Usta analist Bitcoin ve 3 altcoin’de alım noktalarını tek tek anlattı: “Hepsi birer fırsat!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto para yatırımcısı ve analisti, Dogecoin (DOGE), Solana (SOL) ve başka bir büyük sermayeli altcoin hakkındaki görüşlerini açıkladı.

1- Dogecoin nereden alınır?

Altcoin Sherpa olarak bilinen analist, DOGE’de yükseliş başlamadan önce daha fazla düşüş beklediğini söyledi.

“DOGE: Dürüst olmak gerekirse, muhtemelen 0,05’ten iyi bir satın alma fırsatı var.

Image

Analistin beklentileri gerçekleşirse, DOGE destek bulmadan ve potansiyel olarak başka bir boğa koşusunu başlatmadan önce %54 daha gerileyebilir.

2- Solana nereden alınır?

Solana ile ilgili konuşan Altcoin Sherpa, hâlâ kararsız olduğunu söylüyor. Analist göre aşağı yönlü son bir olası bir senaryo var. Ancak 80 dolar aralığı sağlam bir birikim aralığı olarak düşünülebilir.

“SOL: Dibi görüp görmediğimiz konusunda kararsızım, kısa vadeli dip mümkün görünüyor ama halen son bir düşüş bekliyorum. Kişisel olarak biraz 80 civarında alım yapmaya başlamanın iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum ancak henüz piyasa yapısında bir değişiklik yok.”

Image

3- FTT nereden alınır?

Analist ayrıca radarını, kripto borsası FTX’teki yardımcı program tokeni olan FTT’ye kilitledi. FTT bir süredir çoğunlukla yatay işlem görüyor olsa da Altcoin Sherpa, tokenin bir birikim bölgesinde olduğunu düşündüğü için altcoin üzerinde yükselişe geçebileceğini söylüyor.

“FTT birçok altcoinden çok daha iyi dayandı. Bu şeyi satın almaktan hoşlanmıyorum ama itiraf etmeliyim ki bu bir birikim gibi görünüyor.”

Image

4- Bitcoin nereden alınır?

Bitcoin’e gelince, analist, düşüş trendini onaylamak için BTC’nin 34.000 doları veya amiral gemisi kripto varlığı sıkıştırılmış bir düzende işlem görmeye devam ederken yeni bir boğa koşusunu onaylamak için 46.000 doları kırmasını beklediğini söylüyor.

“BTC’de 34k veya 46k bozulana kadar hiçbir şey yapmıyorum. Burada büyük sıkıştırma, büyük hareket geliyor. Bir şaşırtmaca yükseliş görmek şaşırtıcı olmaz. Şu anda daha düşük zirveler ve daha yüksek dipler görüyoruz.”

Image

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin