Dikkat: Bu 3 altcoin önemli sinyaller veriyor!
Dikkat: Bu 3 altcoin önemli sinyaller veriyor!

Dikkat: Bu 3 altcoin önemli sinyaller veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası 2022 yılına yaptığı kötü başlangıcı düzeltmeye çalışırken bu 3 altcoin yükselebilir. Degecoin, Decentraland ve Stellar yatırımcıların yakından takip ettiği altcoinler arasında yer alıyor. Aşağıda sırasıyla bu altcoinlerin analizi ve takip edilecek seviyeleri yer alıyor.

Dogecoin

Dogecoin, günlük grafiğinde 0,20 dolar değer alanına geri yükselebilecek önemli bir görünüm mevcut. Boğalar Salı günkü işlem seansında Dogecoin‘i 0,17 dolar seviyesine yükseltti ancak ayılar fiyatı 0,15 dolar seviyesine gönderdi. Bu satış baskısına rağmen Dogecoin’in önünde bazı yükseliş seçenekleri bulunuyor.

Alıcılar, 0,17 dolar fiyat seviyesi civarında bir günlük kapanış gerçekleştirmeli. Bu seviyede bir kapanış, Dogecoin’in günlük kapanışını Tenkan-Sen ve Kijun-Sen’in üzerine getirir. Momentumun ise DOGE’yi 0,25 ila 0,26 dolar direnç bölgesini yeniden test etmek için yeterli olması gerekiyor.

Decentraland (MANA)

Decentraland, son altı ayın en iyi performans gösteren projelerinden biri oldu. Bununla birlikte, 6,00 dolarlık değer alanının yakınında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından fiyat geri çekilmeye başladı. Satış yapılmayabilir ve MANA için kararsızlığın devam edebileceğine dair açık işaretler var.

MANA için 4 dolarda bir satın alma durdurma emri fiyatın yükselişe geçebileceğini gösteriyor. Ek olarak, Ichimoku sistemindeki “İdeal Boğa Koşuşu” için diğer tüm gereksinimler tamamlanmış olacak. Son olarak, 3,35 dolar önemli bir destek olurken MANA için üst hedef 7 dolar olarak belirlenebilir.

Stellar

Kripto para piyasasının geri kalanı gibi, Stellar da son zamanlarda bazı önemli düşüşler yaşadı. Ancak Stellar, genel performansında tamamen farklı seyrediyor. XLM’nin önemine ve alaka düzeyine rağmen, 4 Ocak 2018 tarihinden bu yana tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmadığını unutmak kolay! Bazı patlayıcı hareketler ve yükseliş eylemleri için hazır olması gereken bir kripto para listesi olsaydı, Stellar o listede olurdu.

Bir sonraki yükseliş kırılmasını başlatmak için Stellar’ın kendisini mevcut zayıf konumundan çıkarması gerekiyor. Altcoin için 0,30 Dolarlık bir satın alma durdurma emri, XLM’yi 0,2975 dolarda en son kapanışın üzerine çıkarabilir. Altcoin için 0,27 dolarda yer alırken hedef 0,42 dolarda civarında yer alıyor.

exchangerates  


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin