featured

Kripto para piyasasında karışık sinyaller! Bu 3 altcoin bugün nasıl performans gösterdi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında lider olan Bitcoin, son zamanlarda oldukça durgun hareket ediyor. Büyük oranlarda düşüş yaşaması altcoin’lerin fiyatına da etki etti. Peki 16 Mart günü yakından takip edilen 3 altcoin nasıl performans gösterdi?

Chainlink, 13,4 dolar seviyesinin üzerine geri döndü. Ancak LINK için 13 dolar civarında güçlü alıcıların olmadığı ortaya çıktı. Bu da, son saatlerde yükselişe geçmesine rağmen, Chainlink için uzun vadeli eğilimin düşüş olduğunu gösterdi. Avalanche, alçalan bir kanaldan çıkmaya çalışırken, GRT ise 0,45 dolar seviyesinde yeni yerel zirveler kaydetti.

Chainlink (LINK)

13,4 dolar, LINK’in daha önce 19 Temmuz 2021 tarihinde test ettiği bir seviyeyi temsil ediyor. Bu seviye aynı zamanda LINK’in son on ayda işlem gördüğü aralığın en düşük seviyesiydi. Bununla birlikte son üç haftada, LINK boğalarının 13,4 dolar seviyesinde tutunmak için mücadele ettiği görüldü.

altcoin LINK grafik

Son saatlerde altcoin fiyatı bir kez daha 13,4 doları aşarak 13,87 dolar seviyesinden işlem gördü. 14,2 dolar seviyesi kripto para birimi için bir arz alanını temsil eder. Aşağı yönde 13,4 dolar ile 13,5 dolar aralığı bir miktar talep görebilir. Ancak, teknik göstergelerden OBV, daha düşük zirveler oluşturdu. Bu da açıkça tutarlı bir talep olmadığının göstergesi. RSI güçlü bir yükseliş momentumu gösterdi. Bunun sonucunda da LINK, 14,2 dolar seviyesini bir kez daha test edebilir.

Avalanche (AVAX)

AVAX, azalan bir kanalda işlem görüyordu. Orta aralık, altcoin fiyatına destek verdi ve son birkaç saat içinde bir sıçrama görüldü. Müthiş Osilatör, bir miktar yükseliş momentumunu belirtmek için sıfır çizgisinin üzerine tırmandı. CVD, 72 doların test edilmesi için 66,1 dolardaki düşük seviyelerden tırmanırken, son saatlerde güçlü bir satın alma baskısı gösterdi.

71 dolar seviyesini yani işlem gördüğü kanalın zirvelerini aşmak ve destek olarak kanalın üst sınırının yeniden test edilmesi, kısa vadeli bir satın alma fırsatı sunabilir.

The Graph (GRT)

Şubat ayının sonundan itibaren GRT, yatay olarak ve 0,315 ile 0,393 dolar arasında işlem görüyor. Son zamanlarda GRT çok sayıda alıcı gördü. Bunun sonucunda da fiyat, işlem gördüğü aralık içerisindeki en düşük fiyattan en yükseğe doğru ilerlemek için fırladı. Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 0,42 dolar seviyesini bir kez daha destek noktası olarak test etmek için 0,45 dolardaki yerel zirvelerinden geri çekildi.

0,39 dolar seviyesine doğru daha derin bir geri çekilme göz ardı edilemez. Bu nedenle 0,39 dolar ve 0,42 dolar seviyeleri altcoin’e giriş yapmak için değerlendirilebilir. Yukarı yönde 0,45 dolar, 0,48 dolar ve 0,53 dolar seviyeleri GRT için direnç noktalarını temsil ediyor. CDV, GRT rallisinin arkasında yüksek satın alma baskısı gösterirken, AO da güçlü bir yükseliş momentumu gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin