3.150 dolara düşüşü bilen analist Bitcoin için bu seviyeleri işaret etti
3.150 dolara düşüşü bilen analist Bitcoin için bu seviyeleri işaret etti

3.150 dolara düşüşü bilen analist Bitcoin için bu seviyeleri işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

11.750 $’lık seviyeye ulaştıktan sonra Bitcoin hafif bir tersine dönüş yaptı. BTC şu anda 11.350 $’dan işlem görüyor

Analistler Bitcoin’de iyimser

Analistler, fiyatların tersine dönmesine rağmen iyimser. Bitcoin fiyatında bir çok hareketi bilmesiyle ünlü bir analist, kripto para biriminin Ekim ayının ikinci yarısına girerken 12.000 $’a ulaşmaya hazırlandığını söyledi. Analist, kripto para biriminin ay sonuna kadar yeni yıldan bugüne kadarki en yüksek seviyelere doğru hareket edebileceğini vurguladı.

Bir kripto varlık traderı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Bitcoin’in ay sonunda 13.000 dolara doğru hareket etmeye hazır olduğunu vurgulayarak varlığın şu anda bu ticaret aralığının yukarı doğru kırılmasına neden olacak bir “ABC Elliot Wave” modeli oluşturduğunu gösteren aşağıdaki grafiği paylaştı. Bu tahmini yapan analist, 2018’in ortasında varlığın 3.150 dolara düşeceğini de bilen kişi.

Image

Temel Trendler

Temel eğilimler, Bitcoin için bir büyüme eğilimi beklentilerini destekliyor. Gemini’nin kurucu ortağı Tyler Winklevoss, Square ve MicroStrategy’nin Bitcoin satın almasının yakın gelecekte bu alana bir sermaye dalgası getireceğine inanıyor:

Bu görüş diğer analistlerin bir kısmı tarafından da dile getiriliyor.

Gold Bullion International’ın kurucu ortağı Dan Tapiero, kurumsal yatırımcılar madencilikten daha fazla Bitcoin biriktirdikçe kripto para biriminin daha da yükselebileceğini düşünüyor. Bu gelişme, net bir sermaye girişi olacağını ve fiyatları yükselteceğini gösteriyor.

Bitcoin için kurumsal yatırım durumu son aylarda ve yıllarda büyüdü. Fidelity Investments, geçtiğimiz günlerde BTC’ye yapılacak küçük bir tahsisin fiyatı nasıl artırabileceğini belirten bir rapor yayınladı.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin