featured

2x yapmaya hazırlanan 3 altcoin: Her an roketleyebilirler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bazıları NFT’nin geçici bir heves olduğuna ve getirilerin geçici olacağına inanırken, NFT çılgınlığının tüm kripto evrenini ele geçirdiğini gösteren ölçümler ortaya çıktı. 2021’de NFT çılgınlığı Ethereum için çok güçlüydü. Özellikle bu yıl AXS, SOL ve AVAX gibi diğer platformların da patlama yapması muhtemel görüyor.

Solana ve Avalanche bomba gibi geliyor

Solana ve Avalanche, günlük NFT işlemlerinde yeni kilometre taşları kaydettikleri için NFT heyecanını son zamanlarda daha da katladılar. Altcoinler Eylül ayındaki zirvesini de geçmeyi başararak 10 bin benzersiz günlük NFT alıcısıyla ATH’ye ulaştı.

Bu nedenle, NFT’de büyük satın alma hamleleri yapan Solana’nın patlaması muhtemel.

Ayrıca Avalanche, benzersiz alıcı sayısı 500’ün altına kadar inmesine rağmen çok iyi sinyaller veriyor.

Hacmin büyük kısmı Avalanche’daki bir oyna-kazan oyunundan elde ediliyor. Şu anda platform, bir P2E oyunu olarak iyi bir yatırım getirisi sağlıyor ve son zamanlarda  Avalanche ekosistemini güçlendiriyor.

Axie Infinity’e de dikkat

Axie Infinity’nin fiyatı, oyun para birimi Smooth Love Potion’dan oldukça fazla etkilendi.

SLP fiyatı 0,01 dolara kadar düştü.

Nisan 2021’de yalnızca 38 bin DAU’dan Kasım 2021’de 2,7 milyon DAU’luk ATH’ye ulaşan kullanıcı sayısındaki büyük artış, daha yüksek NFT basım oranıyla sonuçlandı.

Sonuç olarak, hiperenflasyon, SLP üzerinde muazzam bir satış baskısına yol açtı.

Geliştirmeye çalışıyorlar

Ekip Axie’deki sorunları çözmek için azimli bir şekilde çalışıyor.

Axie geliştiricileri, Axies’e ek bir fayda sağlayan ve SLP’ye olan talebi artıran yeni güncellemeler, vücut parçalarına modifikasyonlar eklemeye çalışıyor.

Toplu olarak, Solana ve Avalanche, yaklaşan NFT çılgınlığında karları sömürmek için oyunun önündeler.

Axie Infinity’nin de sorunları çözerek yakında uçuşa geçmesi muhtemel. 2021 ile karşılaştırıldığında, NFT çılgınlığı 2022’de yeni ek yükseltmeler ve uyarlamalarla daha büyük olacak.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin