29 mayıs ripple
29 Mayıs Ripple fiyat analizi: XRP çıkış noktası arıyor

29 Mayıs Ripple fiyat analizi: XRP çıkış noktası arıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

29 Mayıs Ripple fiyat hareketleri ile ilgili önemli detayları aşağıda şu şekilde sıraladık:

  • Ripple düşüşünü hızlandırarak, ABD doları karşısında 0,54 dolar seviyelerine kadar geriledi
  • Dün itibariyle en kritik düşüş tren hattı mevcut direnç seviyesi 0,6050 dolar altında oluştu. Ayrıca XRP/USD saatlik grafikte bu direnç noktası hala önemini koruyor
  • Parite kısa vadede birkaç noktada düzelme yaşayabilir. Fakat yukarı yükseliş için 0,58 ve 0,6 dolar seviyeleri geçilmelidir.
  • Ripple hem dolar hem de Bitcoin karşısında aşağı doğru bir trend gösteriyor. XRP/USD paritesinin kısa dönemde yukarı yönlü herhangi bir iyileşme ve düzelme hareketinde birçok engeli bulunuyor

29 Mayıs Ripple fiyatına dair yukarı yönlü engeller

Ripple fiyatı ABD doları karşısında 0,54 dolar seviyelerine düşerken, alıcılara hiç fırsat verilmediği görülüyor. Ana düşüş hareketi sonucunda Ripple fiyatının 0,59 doların altına yerleştiğini görüyoruz. 0,55 doların altın gören XRP/USD paritesi, şu an itibariyle en düşük seviyesi olan 0,5440 doları görmüş bulunuyor. Yazımız yayına hazırlanırken ise fiyatın düşük hacimle 0,55 dolar üzerinde el değiştirdiğini görüyoruz.

XRP’nin kısa vadeli yüksek ve düşük seviyeleri olan 0,61 dolar ve 0,5440 seviyeleri referans alınarak oluşturulan fibonacci düzeltme seviyelerine göre;  XRP/USD fib 23,6 seviyesinde ilk direnci ile karşılaşıyor. Bununla beraber alıcılar için en önemli engelin 0,58 dolar olduğunu söyleyebiliriz. Bu seviye aynı zamanda fib 50 noktasına da denk gelmektedir. Bunların haricinde 100 saatlik basit hareketli ortalamada 0,60 dolar seviyelerine yakın seyrediyor. Ayrıca  dün itibariyle  düşüş eğilimi hattı mevcut direnç noktası da  0,6050 dolar seviyesine denk gelmektedir. Ve bu seviye dün itibariyle kritik bir noktayı işaret etmektedir.

29 mayıs ripple grafiği

Grafiğe baktığımızda fiyatın 0,56 dolar üzerindeki birkaç noktada düzelme yapabileceğini görebiliyoruz.  Bununla beraber Ripple alıcıları 0,58 ve 0,60 dolar seviyelerini aşmak için oldukça zorlanabilir. Aşağı yönlü hareketlerde son düşük seviyenin altında meydana gelebilecek bir kırılma, fiyatı kısa vadede 0,52 dolar seviyesine kadar çekebilir.

29 Mayıs Ripple teknik göstergeleri

Saatlik MACD: düşüş bölgesinde

Saatlik RSI: 40 seviyesinin üzerinde hareket ediyor

Ana destek seviyesi: 0,55 dolar

Ana direnç seviyesi: 0,58 dolar

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin