XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

29 Kasım XRP fiyat analizi: XRP yeniden 40 senti dener mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

29 Kasım XRP fiyat hareketleri için kritik noktaları şu şekilde belirledik:

  • Dün yükseliş trendinde 40 senti göre XRP, sonrasında olağan bir düzeltme hareketine girdi.
  • Son düzeltme hareketi XRP’nin 200 saatlik ortalaması olan 0,3830 civarlarında destek buldu.
  • XRP, ilk denemesinde olumlu yönde çalışan bu destek seviyesi üzerinde yükseliş yönlü mücadele veriyor.

29 Kasım XRP fiyat hareketleri

Önceki gün düşüş trendini kırarak 35 sent seviyesi üzerinde hızlı bir yükseliş hareketi başlatan XRP, dün gün sonuna kadar bu yükselişini sürdürerek ortalama yüzde 15 civarında bir getiri elde etti.

40 sent seviyesinin görülmesini sağlayan bu yükseliş hareketi sonrasında yerini düzeltmeye bıraktı. Asya işlem saatleri boyunca yaşanan düzeltmenin de XRP’nin 200 saatlik hareketli ortalama seviyesine kadar devam ettiğini gördük.

Sabah saatlerinde 0,3830 dolar seviyesinden aldığı destek ile düşüşüne son vermeye çalışan XRP’nin 38 sent bandında hareketleri devam ediyor.

Saatlik hareketli ortalamalarının üzerinde kaldıkça pozitif görünümünü koruyacak olarak Ripple tokeni, gün içerisinde yeniden 40 sent seviyesini kazanmak için bir hamle yapabilir.

0,3830 desteğinin altına sarkması durumunda 37 sent bandına hareket edebilecek olan XRP’de bu sefer 100 saatlik hareketli ortalama seviyesi önemli bir destek olarak karşımıza çıkacak.

Sonuç olarak olası bir geri çekilme hareketinde XRP’nin 100 ve 200 saatlik hareketli ortalama arasındaki alanı iyi savunması gerekiyor. Aksi halde kayıpların artabileceğini görebiliriz.

XRP günlük destek – direnç seviyeleri

  1. Direnç: 0,3908
  2. Direnç: 0,4028
  3. Destek: 0,3840
  4. Destek: 0,3760

XRP için önemli teknik göstergeler

4 saatlik XRP/USD grafiğinde;

  • MACD, pozitif bölgede düşen bir ivme ile hareket ediyor. Pozitif bölgede kalması yükselişin devamı için tetikleyici olacak. MACD histogramının kırmızıya dönmesi ise düşüşü hızlandırabilir.
  • Stokastik osilatör, sabah saatlerinde aşırı alım bölgesini aşağı yönlü ihlal etmekte. Bu hareket satış yönlü olarak yorumlanabilir.
  • RSI 50 seviyesinde yatayda olup, trendin yönü ile ilgili kararsız bir konumda bulunuyor.
  • CCI göstergesi pozitif bölgede fakat düşük bir trend gücüne işaret ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin