29 Kasım Pazartesi BTC fiyat analizi: Bitcoin yeniden güç mü topluyor?

29 Kasım Pazartesi BTC fiyat analizi: Bitcoin yeniden güç mü topluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 10 Kasım Çarşamba günü yaptığı zirveden bu yana sürekli bir düşüş sergiliyor. Hafta sonu yaşadığı çekilmeyle birlikte yüzde 22’ye kadar kayıp yaşayan lider kripto para birimi yaralarını sarmaya çalışıyor. BTC fiyat analizi için olumlu gelişme ise dün akşamdan itibaren yaşandı. Peki yeni bir güç toplama geliyor mu?

Bitcoin için psikolojik seviye olan 60K seviyesi 1 haftadır test edilemedi. Ciddi direnç bölgesi haline dönüşen 60.000 dolar uzun süredir ufukta görünmedi. Ancak dün akşam başlattığı hareketle birlikte yeniden 60 bin dolara yeşil ışık yaktı. Son günlerde 55.000 doların altında kalarak büyük risk teşkil etmişti.

BTC fiyat analizi

Bitcoin, 26 Kasım Cuma günü sert bir kırmızı mum yakmıştı. 59.000 doların üzerinde işlem gören BTC, yüzde 10’a varan düşüş yaşamıştı. Bu düşüşün ardından Cumartesi ve Pazar gününü yeşil mum ile kapattı. Yeni güne ise yine yeşil mum yakarak başladı. Bitcoin, haftalık mumda ise geçen haftayı kırmızı mumla kapattı. BTC fiyat analizi için günlük kapanış 57.000 doların üzerinde geldi. Dün gece yaptığı 57K kapanışı yeni bir artışı başlattı.

57.000-57.500 dolar ile yeni bir yükselişe imza atan Bitcoin, toparlanma emaresi çiziyor. Fiyat şu anda 100 saatlik basit ortalamanın üzerinde işlem görmeye devam ediyor. BTC/USD paritesinin yükselişe devam edebilmesi için 60K direnci kırılması gerekiyor.

Destek ve direnç seviyeleri

Bitcoin, ana destek seviyesi olarak 57.000 ve 56.500 dolar baz alınıyor. 58.000/58.500/60.000 dolar ise en yakın destek seviyeleri. Saatlik RSI aşırı alım bölgesinde yer alırken, MACD yükseliş olarak hız kazanıyor.

BTC fiyat analizi için ciddi bir güç toplamasıyla birlikte 60.000 dolar ve ardından 61.200 dolar direnç bölgesine uzayabilir. Ancak 58.000 dolar bölgesinde yer alan ilk direnç bölgesi geçilmesi gerekir. Diğer türlü yeniden bir düşüş gözlemlenebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin