Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?
Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?

29 Kasım Bitcoin SV (BSV) ve Maker (MKR) fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum 500 dolar etrafında güçlü bir talep bölgesi oluştururken kripto paranın uzun vadeli görünümü için oldukça iyi sinyaller veriyor. ETH’nin son birkaç gündür istikrarlı bir şekilde yükseliyor olması, altcoin piyasasının bir kısmı için de yeni bir ralliyi tetikleyebilir. Yine de, tek tek ele alındığında, bu kripto paraların bazıları kısa vadeli bir düşüş görünümüne sahip. Bitcoin SV bir ayı bayrağı oluştururken, Maker ve Ethereum Classic’in son kazançları ile ticaret hacmi arasında bir farklılık sergilediği görülüyor.

Bitcoin SV (BSV) fiyat analizi

BSV, desenin bayrağını temsil eden ve düşen ticaret hacminin arkasında oluşan yükselen kanal ile bir ayı bayrağı oluşturdu.

172 dolar seviyesi, son aylarda güçlü bir direnç olarak hareket etti ve BSV, eylül ayı başlarında kaybettiğinden beri seviyeyi desteklemeye çalışıyor.

Kısa vadeli momentum yükselişe geçti ve kripto para, daha düşük bir zaman diliminde bir dizi yüksek dipler oluşturdu. Önümüzdeki günlerde herhangi bir işlem seansı 177 doların üzerinde kapanırsa, ayı bayrağı geçersiz sayılabilir.

Güçlü hacmin arkasında olumsuz yönde bir kırılma, BSV’nin 150 dolara kadar düşmesiyle sonuçlanabilir.

Maker (MKR) fiyat analizi

MKR, kasım ayının büyük bir bölümünde 555 ila 500 dolar arasında değişirken piyasanın ayılarının direnişiyle karşı karşıya kalmasıyla 650 dolara dokunma yolunda kısa bir ara verdi.

Momentum MKR için nötr iken RSI 50’de kaldı. 20 SMA (beyaz), bir önceki haftanın volatilitesinden beklenebileceği gibi, 50 SMA’nın (sarı) altına düştü.

MKR’nin 555 dolara kadar yükselmesi mümkün görünüyor ancak MKR’nin son haftalarda olduğu gibi 550 ila 500 dolar arasında salınması da oldukça olası.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin