29 Aralık Zilliqa fiyat analizi: ZIL için kısa ve uzun vadeli tahminler, teknik görünüm
29 Aralık Zilliqa fiyat analizi: ZIL için kısa ve uzun vadeli tahminler, teknik görünüm

29 Aralık Zilliqa fiyat analizi: ZIL için kısa ve uzun vadeli tahminler, teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zilliqa, son haftalarda büyük ölçüde artış gösterdi. ZIL fiyatı Kasım ayının başından bu yana yaklaşık %500 arttı ve henüz pek düşüş işareti göstermedi.

Zilliqa için teknik göstergeler olumlu ama düşüş ihtimali var

Bununla birlikte bazı teknikler, dijital varlığın kısa vadede önemli bir düzeltmeye hazır olabileceğini öne sürüyor. Dijital varlık, neredeyse her gün yeni zirvelere ulaşan güçlü bir yükseliş trendi içinde işlem görüyor.

Bu haberin yazıldığı sırada Zilliqa, 458.160.150 USD günlük işlem hacmi ile 0,085802 dolardan işlem görüyor. ZIL fiyatı son 24 saatte %0,84 arttı. Mevcut CoinMarketCap sıralamasına göre ZIL, 925.991.498 USD’lik piyasa değeri ile 33. sırada.

Kısa vadede düşüş, orta vadede rekor gelebilir

Grafik ve haftalık tabloya göre, TD Sıralı göstergesi günlük olarak bir satış sinyali göstermenin eşiğinde görünüyor. Gösterge her iki grafikte de yeşil bir “8” mum sundu ve bunu genellikle yeşil bir “9” satış sinyali izler. Her ikisi de onaylanırsa, ZIL fiyatını günlük grafikte 12-EMA olan 0,06 dolara düşürebilirler.

Analistlere göre, Zilliqa’nın fiyatı otuz günden kısa bir süre içinde ikiye katlandı ve kısa vadeli hedef 2021’in ilk yarısında 1 doları aşmak olabilir.

Twitter’da geniş bir kitle tarafından takip edilen kripto stratejisti CryptoMichNL, Zilliqa’yı yakından takip ediyor. Trader, 0,23 doların üzerine fırlamadan önce bir geri çekilme beklediğini ve yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) kaydedebileceğini söylüyor.

Zilliqa, bu dalgada ikinci hedef bölgeye ulaştı. 2021 için %300’den fazla bir artış bekliyorum ve yükseliş görünümü çok sağlam. İlgi çekici noktalar: 0,035 dolar ve 0,048 dolar. Bir sonraki dürtü dalgası büyük olasılıkla yeni bir ATH getirecek.

Bu arada günlük Cardano ve VeChain fiyat analizimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin